Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
Az i780-on van egy áü feliratú gomb, beírod az a-betűt, majd megnyomod az áü gombot egyszer, és van egy á betűd. Azt, hogy milyen sorrendben jelenjenek meg az ékezetes karakterek (és melyikek), egy sima txt fájl editálásával tudod meghatározni, én átírtam az eredetit, ami a WinMo-ban hivatalból van, így a magyar ékezetekhez alakuló rendszer jött létre:
Az a-ból, e-ből, i-ből egy nyomással lesz á, é, í, az o-ból egy, két és három nyomásra ó, ö, ő, az u-ból pedig ú, ü, ű lesz (nálam, de ezt a sorrendet te határozod meg). Nagyon jól használható módszer, és főleg vakon, mert nem táblázatból kell kiegerészni a karaktereket.Amúgy azt, hogy az i780-ról nem készült írás, én is sérelmeztem, azt a magyarázatot kaptam a szerkesztő uraktól, hogy a T nem adott nekik tesztkészüléket, ők pedig nem mentek utána, hogy szerezzenek egyet máshonnan.
Nem baj, itt is elmondom, hogy 45k környékén jogtiszta iGO K-Eu térképpel ellátott példányok keringenek, maga a teló pedig egyszerűen hibátlan, mióta megvan (február óta), eszembe sem jutott, hogy le kéne cserélni. Annyi finom okos megoldás van benne, hogy öröm vele az élet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az i600 utódja lehetne a Vodafone boltjaiban kapható készülék, de alig pár helyen változott.
- iPad topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Gaming notebook topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen videókártyát?
- VoLTE/VoWiFi
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest