Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
a telefon bekerült a Telenor kínálatába. kártyás ára: 35 990 Ft.
ez elég jó vétel, hardver-szoftver-akku kombó átlag felhasználásra tökéletesen megfelelő.
(legolcsóbb 1 GB RAM-os készülék a szolgáltatónál) -
GeryFlash
veterán
válasz #65577472 #18 üzenetére
A kommenteket nem olvastam végig, remélem meg tudsz bocsátani, a cikkbe meg nem volt leírva...
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
halkow
őstag
egész jól néz ki főleg a hátlap
Alcatel onetouch idol2s the king
-
-
GeryFlash
veterán
Ram mennyi? Igazából mivel jobb mint egy LG L7 II? Mondjuk igaz ez már KitKat, de remélem Ram emiatt nem lesz 768 Mbnál kevesebb.
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Csillag01
aktív tag
Le a kalappal az Lg elott.korrekt aron ontja magabol a telefonokat.nemis rosszak.vegre 1 gyarto aki nem szal el az arakkal/tudas teren.a htc is at gondolhatna az arazasait ha neha rapillantana pl az Lg termek palettajara.ha igy halad az Lg lassan beeri a Samsungot.en atpartoltam Samurol-Lg-re.es igy elnezve a kovetkezo telom is ezlessz.
Asus Rog Phone 6
-
z0d1AK
nagyúr
Ez esetben maga az @evleaks is lyukra futott. De én megkockáztatom azt is, hogy ezen a képen nem az LG L65 van. A gyártó az egy SIM kártyát fogadó készülékeire egy fizikai és két kapacitív gombot tesz. A két SIM kártyás modelleknél három, vagy négy kapacitív gomb van. Ez alapján tehát inkább egy egy SIM kártyás modell van a képen.
És jah, így néz ki az LG L70 előlapja:
MOD: a hátlap is stimmel. Ez így még nagyobb fail akkor, mert az L65 sajtóképnek nevezett kép valójában az L70-et ábrázolja...
[ Szerkesztve ]
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
Az LG L65 már az MWC 2014-en be lett mutatva a részletes specifikációjával együtt.
-
Thaaleum
aktív tag
40-45k-ért 1 GB RAM-mal, WVGA vagy qHD kijelzővel nem is lenne rossz ajánlat.
„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
NoMagix
addikt
Végre nem úgy kezdődik egy hír, hogy a "kisebbik dél-koreai gyártó"...
[ Szerkesztve ]
-
Shatter98
tag
Szellőztette szellőtette van kiírva ha jól tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Szólánc.
- Sorozatok
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest