- Milyen okostelefont vegyek?
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ehhez pofa kell.... Samsung , mit vár az ember
@Neurotoxin: fogtam is Note 3-at... hát a minőségtől messze van, Kínában szebbet csinálnak...
-
Bodoo
tag
hát igen, gondolom ismerős az SII Plus ami valójában Minus
-
joey04
titán
szerintem nem lesz 181k. ennyire nem lehet hülye a samu.
-
Neurotoxin
őstag
Ezt a bőrhatású, művarrásos hátlapot szerintem nem kellene erőltetni..Már a CESen készült képeken is szörnyülködtem.
-
laci_csk
senior tag
Mivel "jobb" ez 599 euroert mint a nemreg bemutatott Sony T Ultra az meg "csak" 400 euro ?
-
sz.balazs.95
veterán
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem a „Neo” szó eléggé megtévesztő, hiszen arra utal (vagy legalábbis kéne, hogy utaljon), hogy a sima Note 3 megújult, továbbfejlesztett változata, holott erről szó sincs, hanem a sima Note 2-t adták ki újra eléggé túlárazva. A népek meg veszik majd, mint a cukrot. Félelmetes...
-
halkow
őstag
ki az abszolút hülye ?
Aki ezt megvesziA rendes note 30k val olcsóbb és jobb is...
-
xmaas
őstag
Hat ez Light edisun az biztos plane az ara
-
dsr
senior tag
Ennyi pénzért nem kéne , de alapból sem , mert samu...
-
gerii
addikt
"Napi Samsung hírünket add meg nékünk ma"
"És ne vígy minket a kísértésbe de szabadíts meg a gonosztól" -
iSonic
addikt
Hát ezaz, megkapod azt is 2 év garanciával, van rajta ugyanúgy 4.3-om, sőt hamarosan KitKat.. csak nincs bőrhatású cucc a hátulján, amit úgyis lefedsz, mert veszel rá tokot..
A másik ami idegesítő, hogy ugyanazt a dizájnt játsszák el, mint a Note 3-nál aztán majd ott lesz a sok kis hencegő gyerek, ha ez Note 3.. meg ebből lesznek majd a nagy átverések is.. egy laikus szemében a két készülék csak akkor más ha egymás mellé teszi..
-
AS
félisten
399 Euro lesz már nem azért.. Ismét egy flame keltő cikk....
-
iSonic
addikt
semmi értelme ennek a telefonnak, körülbelül ugyanazt tudja mint a Note 2 (8 MP kamera, 16Gb belső tárhely.. csak ott "gyengébb" proci van..).. az ára az egekben és az egész úgy ámblokk egy baromság.. nem értem milyen szegmenst akar megcélozni a Samsung ezzel a készülékkel..
-
-
-
Crafter32
őstag
Úgy látom vki moderálva lesz.
Egyébként továbbra sem értem mire tudnám használni az ekkora mobilokat és legfőképpen mikor? Magamnál hordani nem tudnám kényelmesen, egy kézzel pedig kizárt a használata. Divat telefonak vagy felvágni vele pedig az anyaghasználat, külső és hát a márkanév miatt nem hinném, hogy lehetne.
Talán munkaeszköznek jó lehet. Az pedig nem indokolja a magas eladott darabszámot. -
törölt tag
Hát, ha ilyen telefont akarnék venni, akkor inkább gyűjtenék egy hónappal tovább, és megvenném a rendes Note-ot.
-
Cyberpunk
félisten
Note 3 Light, de legalább jó drágán kezd.
-
Gyula88
tag
Rohadt dragan kezd ahhoz viszonyitva, hogy Note 2 kb...
-
törölt tag
A bőr hátlap kifejezetten kellemes hatású.
-
kbyte1024
veterán
Butított verza 181k? Gratula
-
alfaromeo33
aktív tag
Kár hogy a Note 3 meg már 150alatt megkapható függetlenül. Ha ebből ennyiért egyet is eladnak akkor a telefonnal együtt adhatják a páciensnek a világ legnagyobb marhája címet is.
Noooooomááális????? -
Schmidi
tag
A cikk miatt megnéztem, hogy mennyibe kerül a Note 3. Kb. 140000-t van 1 év teljes körű garanciával. Tudom, hogy ez csak kezdőára a Neonak, de akkor is sok.
-
Nigér
őstag
Szóval egy Note "kettőésfél"-ért 180-200 ezer forint?
Anyádat, kedves samsung. -
Kaminski
tag
180ezer....! Ennyit lite, pite verzióról...!
-
roli543
őstag
A Note 3 visszafogott változata cirka 200 ezer Ft... Ez a kedvenc mondatom
-
Csapoati
nagyúr
Igzabol itt egyedul az ar fog donteni, hogy eletkepes ajanlat lesz-e vagy sem.
-
peestee83
aktív tag
Ismét egy gyönyörű formavilágú telefon került ki a Samsung műhelyéből....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Immáron hivatalos képeken is látható a Samsung rövidesen leleplezésre kerülő óriásmobilja,
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest