Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
igen is van helyünk a nagy világban, sőt.
de legyünk már tisztában a hibáinkkal is. azért mert vitya és a fiúk hülyeséget pofáznak úton útfélen, még nem biztos, hogy inni kell a szavait. aki akar, és tud és alázattal tanul, dolgozik és küzd, annak sikerül is. aki meg sekélyes, szürke, semmilyen és nem képes megérteni, hogy ebben a világban menni kell előre és életen át tanulni és közép és hosszú távban gondolkodni, az elveszett. nem értem, hogy miért nem lehet ezt igy feketén-fehéren elmondani. önigazolja magának a hazugságait az aki akarja, lelke rajta. de, hogy a legrosszabb irányba megy, az biztos. sajnos pont ezt a szart, a fals ideológiákat próbálják meg az ember agyába pumpálni, holott csak egészségesen kellene hozzá állni, szimplán szolidan büszkének lenni és hajtani előre. az a csörtetés amit csinálnak, nyugaton már nagyon rég kiment a divatból. nem szeretik. bohócokra nincsen szükség.
de nem én leszek aki ezt megmondja majd, és megpróbálja a világot megváltani, mindenkinek magának kell ezekre rájönni, megélni, és később legjobb tudása szerint élni és tenni. -
virkir
veterán
Komolyan sajnálom azokat akik annyira social network divat haterek hogy még azt is utálják ha menüpont ként látnának egy facebook,twitter opciót. Ezt betegesnek érzem.
Én meg azt érzem betegesnek akik nem tudnak ezek nélkül létezni és az egyik legfontosabb szempontnak veszik egy telefonnál.
Barthezz2
Tudod én úgy vagyok vele, hogy akivel nem vagyok képes személyesen/élőszóban kapcsolatot tartani vagy ő nem akar akkor minek is erőltessem.
Ha távol van valaki akkor is megvannak a lehetőségek ráadásul lényegesen diszkrétebben, bensőségesebben mint ezeken a szarokon. -
Brutális eb
addikt
"Komolyan sajnálom azokat akik annyira social network divat haterek hogy még azt is utálják ha menüpont ként látnának egy facebook,twitter opciót. Ezt betegesnek érzem."
Én meg azokat szánom akik nem tudják megérteni,hogy zavar a social cucok jelenléte.
Ha letölthető formátumban lenne jelen az adott rendszer piacterén semmi gond nem lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest