Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
"holott csak egészségesen kellene hozzá állni, szimplán szolidan büszkének lenni és hajtani előre."
Ezzel megy tokeletesen szembe a nepnemzeti onostorozas amit fentebb te is lemuveltel. Elvegre te sem vagy kulonb, tehat nem emelkedhetsz felul a tobbi sorstarsadon akiket lesajnalsz szellemi elmaradottsaguk miatt. Ha mar feketen-feheren akarsz fogalmazni, onmagaddal szemben is kovesd a logikat, kulonben demagog maradsz.
Najo mostmar befejeztem...
-
Misály
addikt
- Arrol nem tehetek ha hulyek kozott mozogsz es ezt hozza a tapasztalatod, engem valahogy nem spamelnek szet ( aki ehhez folyamodik az kap egy hide-ot, unfriendet )
- Kulfoldi ismerosoket avagy "havert" minden ember jobban megvalogat ( kevesebb ido allt rendelkezesre osszeszedni ilyet ) ezert nem lehet mervado ha tenyszeruen akarjuk megkozeliteni a dolgokat."alaphangon vagyunk 50 évvel lemaradva és akkor lehet, hogy keveset mondtam és amit most látok itt, ez még lehet, hogy inkább nőni fog, mint csökkenni." - a magad neveben beszelj, en nem erzem magam lemaradva. Szokasos paradoxon hogy azok hatraltatjak leginkabb a haladast, akik masokra mutogatnak. Szamomra ez a kicsinyes viselkedes az elmaradott gondolkodas mintapeldaja.
David75-nek van igaza ( facebook kezelessel kapcsolatban is ), nepcsoportbeli viselkedes eszlelheto, mint az olaszok exhibicionizmusa, a "rajkodas" ezresekkel , avagy elelmes honfitarsaim kollektiv kisebbsegi komplexusbol fakado onostorozasa, amirol onkritika hianyaban keptelen leszokni.
Elnezest az OFF-ert, de az ilyen hozzaallast nehez szo nelkul hagyni.
-
Nekem? Semmi..
A kollégától kérdezd, akinek válaszoltam, hogy mi nem tetszik neki, amit az "arcába tol" a wp7..(#38) virkir: Ja bocs, örülök neki, hogy te megteheted, hogy minden haveroddal/barátoddal/kollégáddal/családtagoddal személyesen, vagy telefonon tartod a kapcsolatot..
De nem tolja az arcodba. Pont. Ha nem adod meg a facebook acc-od, akkor SEHOL SINCS OTT. Ne olyan ember akarja már megmagyarázni, aki youtube videókból látja a rendszert, olyan embereknek, akik használják.. röhely, már bocs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest