Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
több sebből vérzik a dolog, de fogadd el tényként, hogy ez van és ha nem tetszik, akkor vegyél nyomógombos nyugger telefont.
ezeket a szoci dolgokat meg tudni kell helyesen használni. azért mert a magyar jókora része megint nem nőtt fel a feladathoz, ez egy körülmény, ettől még igenis jó tud lenni, ha helyesen használja az ember. kapcsolataim fele külföldi. most mit tegyek? irjak mindenkinek mindig skype-n üzenetet vagy messengeren? hogy tartsam velük a kapcsolatot? vagy forditva? kiváló platform, sosem volt jobb. igaz, mi nem küldünk egymásnak nyerjél kupont meg egyéb baszást, meg nem idegeljük egymást hoax levelekkel meg fogadj örökbe kutyát és hasonló agyrémekkel. mert tudjuk miről szól, hogy kell használni és miért van. aki meg nem, azt törlöm, amúgy sem veszek fel senkit, akivel életemben egyszer beszéltem. vagy ha mégis, másnap törlöm, legyen boldog.
amit te csinálsz az már megint zsákutca, inkább javadra kéne forditani a jót, de folytathatsz struccpolitikát is, ha neked ez a nyerő -
Nem csak a Facebook-ellenességed miatt mondom, nem egy "újgen" okostelefon-platformnál előadtad már magad.
BTW kíváncsi vagyok, mire gondolsz a bensőséges megoldással. Postagalamb, kézzel írott, illatos levélen? Igenis előfordul, hogy egyes helyzetekben az IM a legjobb kommunikációs forma. Nem mindig ragadhat az ember telefont, és nem mindig rohangálhat akár többszáz kilométert, mert ő nem tud meglenni személyes, bensőséges pofavizit nélkül.
Attól, hogy nem látod a másik ember arcát, neadjisten nem folyamatos a kapcsolat (üzenetalapú rendszereknél ez is adottság), ugyanúgy a másik ember van a "vonal" végén. Nem értem a gizdulás miértjét.
Szintén nem kéne általánosítani a tizenéves, mindenszartkiposztoló kiscsajok alapján. Lehet normálisan is használni ezeket az eszközöket.
-
catroot
veterán
Ad 1.
Az, hogy sok embert ott könnyebben tudok elérni. Megnézem, hogy online van-e, ráírok, ha nincs, akkor sms-t küld (vagy mail, kinek mi). Látom, hogy ki mit csinál, mit oszt meg. Csoportba tudom tenni a közvetlen barátaimat, családtagokat, munkatársakat. Kirakom a csoportokat csempébe és gyönyörűen szortírozódik az egész.
Ad 2.
Ezek egyike sem kötelező, így ha nem állítasz be fiókokat, nincs mit gyomlálni.
-
David75
őstag
Az a baj hogy nem igaz amit írsz. Kettőnk közül pedig én használtam wp7-et tehát nem tudom min meg kivel vitázol.
Komolyan sajnálom azokat akik annyira social network divat haterek hogy még azt is utálják ha menüpont ként látnának egy facebook,twitter opciót. Ezt betegesnek érzem.
Misály: Már más is leírta illetve én is megerősítem hogy facebook account nélkül meg se jelenik...De látom megint nem azok tudják jobban akiknek van közük a rendszerhez hanem a youtube userek.
-
David75
őstag
Magyarázd már el légyszíves hogy minek kigyomlálni hogyha úgyse kötelező használni. Nem kötöd össze semmi közösségi dologgal össze és akkor úgy használod.Akkor pont olyan mintha benne se lenne. Akkor mi értelme kivenni.
Azt meg hagy döntse már el mindenki hogy használja vagy sem a közösségi portálokat,(mellesleg a mobilarena fórum is az) és azt is hogy kinek mi a hasznos.
-
Most komolyan, én mondjam meg neked?
Kezdjük azzal, hogy aki nem csak gyűjti az ismerősöket, hanem tényleg ismerősei vannak fent, az nyomon tudja követni a velük kapcsolatos történéseket. Nincs 3000 ismerősöm, de a mai rohanó világban azzal a kevéssel, legyen 20-30, vagy 150 sem tudom(sem tudja mindenki), napi rendszerességgel tartani a kapcsolatot személyesen, vagy telefonon. Egy volt szaktársam kint van külföldön, és fb-n nézegettem meg a képeket, mi történik vele. Rendszeresen járok xy helyre(most lényegtelen hova), ahol a tanárunknak nemrég született gyereke, rendszeresen találkozom vele, beszélünk telefonon, de nem látogatom az otthonában, így a gyerekéről készült képeket is itt csodáltam meg.
De hogy aktuálisat mondjak, a Mango frissítés beindulásáról egy közösségi oldalon keresztül érkező külföldi szaklap infói alapján szereztem tudomást, előbb, mint itthon terjedt volna a hír.
Vagy ha már wp7, simán dobok facebook-on keresztül valakinek egy üzenetet, sms helyett, ha belépnék üzenetet írni neki, és látom, hogy amúgy meg fentvan.Soroljam még?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest