- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
válasz
norbertb88 #46 üzenetére
2002 óta nem fagyott le 10x gépem, pedig elég intenzíven használom (programozás).
talán nem egy publikus helyen lévő junka pc-hez kéne hasonlítani a prémium mac-edet. -
FTeR
addikt
válasz
WonderCSabo #5 üzenetére
-
FTeR
addikt
némiképp irigylem azokat, akik igényeit egy tablet kielégíti. tabletet használva úgy érzem magam, mint akinek hátrakötözték a kezét. még netezésre is nagyon nehézkesnek találom. még huzamosabb játékra sem tartom alkalmasnak, egyszerűn kényelmetlen. max papír könyv kiváltására jó, mert adott esetben még könnyebb is, mint egy vaskosabb könyv, de akkor már inkább egy e-ink-es cucc.
a w8-al kapcsolatban vannak fenntartásaim. rakat fsza fícsör és én még a metro-nak is nagy rajongója vagyok. viszont a desktop módosításaival nem vagyok kibékülve, jobban örültem volna ha a desktop élesen elválasztva marad a metro résztől és továbbra is követi a w7 vonalat (rip aero). elég valószínű, h nem fogom notimat frissíteni.
viszont, ez a surface pro nagyon fsza. az elmondottak alapján mindent tud, amit eddig hiányoltam tabletekből. ha beváltja azt, amit hiszek róla (és megfizethető), akkor előfordulhat hogy újra lesz desktop pc-m és nem DTR notival próbálom minden igényemet kielégíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen széket vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kutya topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest