- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
riicko
csendes tag
"a w8-al kapcsolatban vannak fenntartásaim. rakat fsza fícsör és én még a metro-nak is nagy rajongója vagyok. viszont a desktop módosításaival nem vagyok kibékülve, jobban örültem volna ha a desktop élesen elválasztva marad a metro résztől és továbbra is követi a w7 vonalat (rip aero). elég valószínű, h nem fogom notimat frissíteni."
Elég élesen el van választva, ugyanolyan taskbar van mint a win7ben, ugyanolyan ablakok, A Start menüt kell megszokni, nekem pl. már jobban fekszik mint a régi és jó, hogy a bal felső sarokban lehet váltani Metros Appsokra. Azt pedig tévhit, hogy nem lehet őket bezárni, mert nálam soha nem fut belőlük semmi ami nem kell. Nem tudom milyen win8-at próbáltál. Nekem most legutóbbi Release Preview van és elég jónak tűnik. Már csak azt bánom hogy nem érintőképernyős a Notim
Mondjuk melóra egy 24"-os monitort használok, idővel lehet érintős lesz ez is
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Hálózatokról alaposan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged