- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Lehet hogy egyfajta technológiai/minőségi minimumnak szánja, hogy a gyártóknak ezt a lécet kelljen átugrani. Ha jobbat tudnak, akkor az övéket veszi a nép, ha meg nem akkor inkább piacra se dobják, mert érdemesebb ezt venni.
A komolyabbik modell szerintem elég kemény versenyre számíthat az ultrabook szegmensben. Azért az nagy hátrány, hogy ezt billentyűzettel csak asztalon használhatja és pl. utazás közben nem, ahol nincs asztal. Árban elég keményen alájuk kell menni vele.
-
Tigerclaw
nagyúr
Nézd ezt te tudod, én tudom, értjük, de az átlagemberek nagy részének nem az jut az eszébe erről, hogy nem gond hogy lefagyott, mert még nincs kész. Ráértek volna akkor demózni, amikor már másnap kapható lesz. Így ez nagy égés.
Más: Ahogy látom ugyanaz a team tervezte a touch cover billentyűzetek színeit, akik a metro ui-t is fejtesztik. Kriminális hogy milyen színeket választottak. (mondjuk ez vonatkozik az Apple fél megoldásra is, mert az is csak leheletnyivel jobb) Persze lehet hogy ezek a mai fiatalság divatszínei, csak én nem tudok választani közülük. Nem csak a színük irritáló, de a nagy homogenitás is. A billentyűket kiemelhették volna erősebb színnel is.
-
Tigerclaw
nagyúr
Egy másik topikban épp nemrég írtam azt, hogy akkor lehet csak sikeres a W8 -as tablet, ha átveszik az Apple zárt, konzervatívabb, kontroll alatt tartó modelljét, amiben ellenőrzés alatt van a hardver és a szoftver is. Ha csak gyári ellenőrzött appok futhatnak a tableten, máris nem kell víruskereső, ami már telefonokon is nevetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest