- Felkészült a Redmi 15C
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Applefun01
csendes tag
Sziasztok! Látom hogy vagytok itt páran, akik profi szinten használjátok a videószerkesztő programokat. Engem is érdekel a dolog, de nem igazán tudtam eddig rájönni, hogy mégis melyik programba kezdjek beletanulni. Esetleg tudtok segíteni ebben, van esetleg ilyen topic?
Most After Effectset és Premiere Prot próbálgatom, de pár napja láttam, hogy létezik ez a DR15 is. Érdemesebb ezt tanulni, mint az adobe-s cuccokat? (Sony Vegasra csak ránéztem, de gagyinak tűnt az adobehoz képest) -
Vesa
veterán
Igen, pontosan! Köszönöm! Ahogy nézem ez 2018 áprilisi feltöltés, én jó egy éve nem néztem rá. Közben találtam egy "tools reference manual-t" is, ami részltezi az összes tool node képességeit. Ez már azért sokat segít, de persze legjobban úgy lehet tanulni, ha élesben látjuk használni őket.
-
Vesa
veterán
Egy bajom van a BlackMagic cuccokkal. Kb. nulla részletes tutorial van hozzájuk. Fusion-t szeretném nagyon, mert kedvelem a node rendszert, de b*szki ott van hatvanezer tool, csak éppen részletes leírás arról, hogy pontosn mi mit csinál, mit mivel, miért érdemes összekapcsolni, az nincs. Vagy legalább is, maximum a user's manual-t találtam meg, ami ebből a szempontból nem túl erős. Nincsenek rendes tutorial videok, leírások, meg nagyjából semmi amiből tanulni lehetne a _profi_ felhasználást. Ami van, az nevetséges, kb. kimerül abban, hogy hozzunk létre egy feliratot...Összetettebb "mátrixok" létrehozásáról semmi konkrét gyakorlati anyagot nem találtam. Ehhez képest az AFX-hez garmadával van anyag...Nem értem, hogy a BE-nél miért nem tartják fontosnak ezt a dolgot. Pedig elképesztően powerful a cucc. A Resolve más tészta, az könnyen tanulható, főleg ha valakinek már van más video editorokban gyakorlata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest