Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MK VII

veterán

Sőt most már a 3 gombos download sem működik...
    Kész röhely.. Papírnehezék lett a telefonból :)

• MK VII

veterán

válasz logarithm #252 üzenetére

Köszönöm a válaszodat... Közben sikerült rootolni a telefont és ennek örömére elkezdtem az első hsz alapján feltenni a ics-t a telefonra.
    Örültem is,hogy héé hisz már megy is fel az ics a kis galaxymra... Nem sokáig örültem...
    Mikor felállt a rendszer minden angol.. Nincs magyar menü és imei számom le van gyalulva...

Azóta imei szám visszarakásával szenvedek,de egyenlőre semmi kilátás,hogy valaha is sikerül visszaállítani... :(

Sajnálom nagyon ezt a szép kis telefont.. Már csak azért is mert megjárta a hadak útját...
    1 hónapos korában kijelző csere a samsungnál 49ezer, rá 2 hónapra 2m-t zuhant... Kijelző csere. Viszont ekkor már nem indult a rendszer rajta. Ennek már több mint fél éve...Most,hogy végre találtam vkit aki tett bele új alaplapot ahonnan pont 1 napja érkezett vissza, gondoltam teszek rá egy szép kis 4.0.3-at... Nincs szerencsém ezzel a telefonnal nekem.. Sajnos megint használhatatlan és kb két új galaxy s árában van.. :/

Remélem sikerül valami megoldást találni az imei visszaállítására,mert elég lehangoló ez már!

Azért köszönöm a választ! Rendes vagy... :R :R

• MK VII

veterán

Már azt is tudom,hogy végül is nincs rootolva a készülékem,mert akármilyen olyan programot akarok elindítani rajta amihez követelmény,hogy rootolva legyen a telefon az nem indul el...
    Viszont akármilyen leírást követek ami a neten fent van 2.3.3-as android rootolásával kapcsolatban nekem egyik sem sikerül...Mindig belefutok a abba a hibaüzenetbe amit az előző hsz-ben leirtam.... :(

• MK VII

veterán

Üdv all!

El vagyok keseredve!
    Az a helyzet,hogy sehogyan nem sikerül nekem ez a művelet..
    Sőt még a rootolás sem sikerül.

Ez van a telefon névjegyébe:
    Firmware-verzio: 2.3.3
    Alapsáv verziója: I9000XXJVQ
    Kernelverzió: 2.6.35.7-I9000XWJVN-CL366455 root@DELL86#2
    Build száma: GINGERBREAD.XWJVN

A kernelverzionál leirt root@DELL86#2-es rész arra enged engem következtetni,hogy rootolva van már a készülék?
    Ha igen akkor miért kapok minden műveletemre falied hibaüzit akármit csinálok a három gombos indító menüben..

Ilyen hibaüzeneteket kapok állandóan:
    Install from package...
    Finding update package...
    Opening update package...
    Verifying update package...
    E: failed to verify whole-file signature
    E: signature verification failed

Ha telepíteni akarom az 1 hsz-ben megadott oldalról a romot akkor is falied.
    Ha simán csak rootolni akarom akkor is falied..
    Nem értem. Már teljesen elkeseredtem,mert nem szoktak gondot okozni nekem az ilyen műveletek telefonon,de ez most kifogott rajtam...
    Nagyon sok fórumot elolvastam, mindenhol az utasításokat követem,de nem sikerül sehogy semmilyen formában..

Esetleg,ha van olyan jelentkező aki tisztán érthetően leírná,hogy pontosan mit kell csinálni és mit kell felmásolni a telefonra,hogy telepiteni lehessen és hogy milyen hibáknál mi a teendő azt nagyon megköszönném! Tudom nem kis munka leírni egy ilyen komplett művelet sort,de ha valaki megtenné azért hálás lennék! (Kérem ilyen angol nyelvű fórumokat ne linkeljetek be,hogy ott le van írva,mert azokon minden túl vagyok már. Valaki magyarul levezethetné teljesen az elejétől az egész műveletet mit is kell PONTOSAN csinálni? )
    Ha odina-al meg lehet csinálni az is érdekel!
    Köszönöm,ha választ kapok!
    Üdv: MKVII :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés