Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
De minek a WLAN router? Ha otthon van az ember, célszerűbb egy valódit beszerezni, ha meg úton, akkor nem biztos, hogy jó ötlet megosztani a telefon netkapcsolatát ilyen módon, nyilván így meríti a telefont, USB-vel a gépre közbe viszont töltődik. Nyílt WLAN-ra meg ott a net/notebook beépített adó-vevője. Több géppel meg útközben nem hinném, hogy sokan osztanának meg mobilnetet egymás közt, nem nagyon tudok elképzelni olyan szituációt, esetleg ha LAN-ba kötött játékkal akarnak játszani a vonaton, de nem hinném, hogy a telefon akkuja sokáig bírná, ahogy a net/notebookok akkuja se.
Valahogy ezt.. nem tudom elképzelni, hogy mikor jönne tényleg jól. Én aztán nagyon nem szeretem a vezetékeke, két vezetékem van jelenleg, de azok is folyton összegabalyodnak, de... ezt mégse tudom elképzelni. Biztos lesznek, akiknek kelleni fog, ha piacra dobják, nyilván azért, mert nem kevés igény lesz rá, gondolom ezt felmérték már, de.. ...mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Hazánkat elkerüli a Poco Pad X1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi