- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
De minek a WLAN router? Ha otthon van az ember, célszerűbb egy valódit beszerezni, ha meg úton, akkor nem biztos, hogy jó ötlet megosztani a telefon netkapcsolatát ilyen módon, nyilván így meríti a telefont, USB-vel a gépre közbe viszont töltődik. Nyílt WLAN-ra meg ott a net/notebook beépített adó-vevője. Több géppel meg útközben nem hinném, hogy sokan osztanának meg mobilnetet egymás közt, nem nagyon tudok elképzelni olyan szituációt, esetleg ha LAN-ba kötött játékkal akarnak játszani a vonaton, de nem hinném, hogy a telefon akkuja sokáig bírná, ahogy a net/notebookok akkuja se.
Valahogy ezt.. nem tudom elképzelni, hogy mikor jönne tényleg jól. Én aztán nagyon nem szeretem a vezetékeke, két vezetékem van jelenleg, de azok is folyton összegabalyodnak, de... ezt mégse tudom elképzelni. Biztos lesznek, akiknek kelleni fog, ha piacra dobják, nyilván azért, mert nem kevés igény lesz rá, gondolom ezt felmérték már, de.. ...mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged