Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potrien
senior tag
Tehát akit rábeszéltek hogy a note 7 helyett vegyen s7 edge-t az most szívni fog mert hamarabb kijön a 8 as!
Igy az ára alacsonyabb lesz a 7-esnek. -
törölt tag
-
judas13
addikt
A nem kis beégés után merre tovább Samu?
Én azért drukkolok nekik. -
gixxer-tomee
aktív tag
Én nem mondtam, hogy mindegyik kamu volt. Értem én a történetet. Csak azt mondom, hogy ezeknek jó része kamu volt. De persze a Samsung nem azt mondta, mint egyes gyártók, hogy majd szétválogatjuk mi volt igaz s mi nem, és majd csak a valós károsultakat kompenzáljuk.
Egyébként meg én nem utáltam meg őket. Mindenhol előfordulhat probléma. Kicsi és nagy is..Idegesebb lennék, ha meggörbülne a cucc és vissza sem cserélnék sem kompenzációt sem kapnék, csak egy lecseszést a gyártótól, hogy ejnye bejnye, biztos rosszul bántam vele..
Nemsokára kapom a válaszokat, hogy akkor is ezt mondanám-e ha mondjuk megég a kezem!? Akkor is!
Ezt most letudtam. -
L.Levy
csendes tag
válasz
gixxer-tomee #32 üzenetére
Az egy dolog hogy a Note 7-es tüzeknek fele kitalált volt de mivel a gyártását is leállítottak az nem véletlen. Most a világon mindenki ezen pörög és minden egyedi tűz esetet nyilvánosságra kerül. Azt tudja mindenki, hogy eddig is füstöltek el telefonok csak nem volt ekkora visszhangja. Es igen a média ebből el, hogy minél figyelemfelkeltőbb cikket írjon.
-
gixxer-tomee
aktív tag
És te ezt elhiszed, hogy ez valós dolog volt? Kicsit se megrendezett, mi? Ugyanmár ember! Ezeknek a gyulladásoknak ( amik nem robbanások voltak, bármennyire is szereti azt mondogatni a sok nyominger "újságíró" és a konkurencia ) egy része csak lejáratás volt! Csak a vak nem látja és a Samsung haterek..
-
törölt tag
Nem teljesen tiszta. Szóval az ember kap kárpótlást(50K), becseréli S7re, megkapja a különbözetet, utána vehet féláron egy S8at?
Csak mert ez így szépen hangzik, de mondjuk 30K az árkülönbség, 50 a kárpótlás, akkor mondjuk 160ból kint van egy S7E. Ezt beszámítja a Samu majd 135be kb? Tehát megveszed az S7Et, utána megveszed az S8E-et is... Korrekt az lenne ha nem beszámítanák az S7E-et, hanem alapból 50% kedvezményt kapnának az S7E-re váltók.
Aztán lehet, hogy hülyeséget írtam.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #27 üzenetére
Kicsit
-
WinstonWolf
senior tag
Nekem egyre inkább az az érzésem, hogy ebből az egész Note 7 mizériából nemhogy profitálni nem fog az S7 edge tábor, hanem még szívni is fog...
Eddig azt hittem, hogy ha kiesik a Note 7 majd a Samsung kicsit megnyomja az edge támogatását. Elvégre egy csomó note 7 tulaj itt kötött ki. Gondoltam előbb jön a Nougat, kapunk egy csomó be nem tervezett funkciót...
De most azt látom, a Samu felejtené az egész hetes szériát, és már mindenki a 8-asra koncentrál, hogy előbb érkezzen. Ennek kvázi az az üzenete, hogy az Edge egy kényszermegoldás, minél hamarabb kukázni fogják...
De ne legyen igazam..
-
-
balgab84
aktív tag
Érdekes próbálkozás, de szép gesztus. Samut semmi esetre se vennék.
-
-
<Lacy85>
addikt
válasz
#08205312 #21 üzenetére
"A PhoneArena egy névtelen bolti dolgozótól kapta a súgást: nála olyan ügyfél jelent meg, aki két hete kapott a gyulladós Note 7 helyett Samsung Galaxy S7 Edge-t. A meg nem nevezett üzlet munkatársa azt állította a lapnak, hogy az ügyfél egész éjszakára a gyári(!) töltőn hagyta a készüléket, így esett meg a baj, robbant fel az Edge."
A linkelt cikkben van.
-
-
törölt tag
mi lesz így a samsunggal? S7 Edge
-
törölt tag
Egyelőre ez Magyarországra nem vonat, valószínűleg nem is fog.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
fornettisuti #15 üzenetére
Igen, közben már átfutottam, miről van szó.
-
Matada2.3
veterán
Vajon hol a határ, ahol ezt már kedvességnek lehet nevezni nem követelmények?
Minden esetre, jó hogy ezt felajánlották ott, mégis csak az anyaország márkája.
-
B1T3
addikt
Nagyon bízom benne, hogy ha nem is ilyen néven, de egy a jól ismert tollal felszerelt modell érkezni fog. Olyan funkciókkal gazdagítja a telefont, amelyet egy telefon sem tud jelenleg kiváltani.
-
-
jacis
nagyúr
Korrekt
-
<Lacy85>
addikt
Szép gesztus, hogy be lehet majd cserélni a 8-as szériára, de addig mit csináljon az ember, amíg azok kijönnek? Ne használjon telefont? Kétlem, hogy fél évet fognak várni rá az emberek.
Inkább vesznek mást. -
ribizly
veterán
Ez azért keményen hangzik. Ettől még ugyanúgy küzdeni kell majd az új vásárlókért...
-
Crafter32
őstag
Még azért nem 100% a Note név.
-
HKorn
veterán
Az lehet, hogy nem nevezik meg a következő szérákat, de azért nem kell Sherlock-nak lenni, hogy kitaláljuk, hogy bizony az valszeg S8 és Note8 lesz.
-
tevike
senior tag
Szerintem egy 300e forintos zaszlos hajonal, egy kategoria csucsanal minden evben, idaig is oda figyeltek mindenre. Ennek ellenere adodott a problema a note-nal. Nincs garancia igy arra, hogy a legjobb tudasuk ellenere nem lesz-e ismet baj vele.
Ennek ellenere kedves amit tesznek a vasarlokert, es a hiba lehetosege mindig ott van. En tovabbra sem allok el egy ujabb szuper telefonjuk vasarlasatol, legyen az note vagy S szeria.
-
Diokhan
addikt
Én azt hittem, hogy nem lesz több note a sorozatban, mivel elég sokat romlott a széria megítélése. De ha lesz note-8, abban biztos vagyok, hogy sokkal jobban odafigyelnek majd, hogy minden jól működjön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A sajtóközlemény érdekessége, hogy a gyártó először nevezi meg a jövő évi Galaxy S8-at és a Note8-at, ezek a titulusok ugyebár a bejelentésig általában nem hivatalosak.
- Vicces képek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- PlayStation 4
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest