- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igen, a wm-ben ugyan nincs benne, de nem akadályozza semmi. viszont a S60 touchban meg úgy tudom, hogy pont azért nem kerülhet bele, mert ven kijelölés (egy kattintás), meg aktiválás (dupla katt) a menüben. vagy legalább is valami ilyesmit magyaráztak még amikor megjelent.
-
törölt tag
hardveresen nagyon is rendben van az xperia, csak a paneles felület lett elb.va. de ha jól emlékszem, akkor Bogék is leírták, hogy ha rátesznek egy touchflo-t, akkor remekül fut. mondjuk kicsit drága, de külsőre amúgy szerintem átgondoltabb, mint az N97 (az a felemelkedő rész műanyagból elég gány megoldásnak tűnik, bár majd élőben meglátjuk. de az xperia ívelt csúszkája nagoyn kényelmes)
ha mondjuk normállis oprendszerrel jönne (wm7 vagy android), akkor szerintem elkezdenék gyűjteni egy x1-re, mert amúgy mindent tud, amit el tudok képzelni, hogy használnám. az S60-nal me az a helyzet, hogy lassan 3 év (különböző verziók) használat után eljutottam oda, hogy nagyon unalmas rendszer, és minden egyes telónál borzasztóan megbízhatatlanul kezd (erre jó példa, hogy múltkor wifizés közben úgy megbolondult az N78, hogy hard reset kellett neki).szóval megjelenik mondjuk fél év múlva nagyjából, és még fél év, mire használható szoftvere lesz. addigra meg már...
-
törölt tag
nézd, ha az xperiára ment a fikázás, hogy nem nagy durranás, meg szinte már elavul, mire megjelenik, akkor ez ugyanígy igaz az N97-re is. ráadásul sajna műanyagból lezs, ami a Nokiánál egy ideje nem jelent jót
mondjuk kíváncsi vagyok, hogy mennyire és hogyan szabják testre az S60-at a koreaiak, mert az alap kiadás hagy kívánnivalót maga után sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Revolut
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Spórolós topik
- Motoros topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest