- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
Viktor0610 #29 üzenetére
az LG tán le akarja verni a Hasselbladot és annak 22 mpixeles kameráját ?
-
Kobe
veterán
hát, nézd meg az SE t....csak most csak önöknek, a legújabb mobilunk....a már 3 éve is rondának számító designnal, de 876 megapixellel, amivel lehet villantani a gádzsik előtt...tényleg ez volna a K+F, innováció lényege ? Szerintem baromira nem. Tény hogy a nokia is híján van a szp telefonoknak, de olyan egy kaptafára épülő sz*rokat, mint az SE, semelyik másik cég nem vonultat föl...
-
Kobe
veterán
12 mpixel nem hogy egy telefonba sok, hanem legtöbb esetben egy jobbfajta tükörreflexesbe is, amiben mondjuk ccd érzékelő van....kiváncsi lenné milyen képeket készít vele, van egy olyan érzésem hogy szép szemcsés lesz mint a zabkása, mert annyi zaj jár együtt egy icipici érzékelővel és a magas megapixel számmal. Én továbbra is vádolom az St, hogy miért nem képes épeszű újításokat mutatni. Egyre többen veszik észre, hogy a technikai újítás nem a számokkal lejátszott "kinek nagyobb a virtuális mobilpénisze" játékból áll, hanem az érdemleges funkciók jobbá tételén. Az, hogy nem képesek lassan 2 évvel a szifon megjelenése után egy hasonlóan jó kezelőfelületet létrehozni, ami sokkal több embert tenne boldoggá, mint az h az így is úgy is használhatatlan kamerára 5-8 vagy éppen 12 es számot írnak....jó hogy nem kezdenek objektíveket is gyártan a telefon mellé (tudom már lehet kapni) az amúgyis lassan parizerszelet nagyságú vezérlőtárcsához, lásd KU990 és Innov8, stb stb....De semelyik gyártó nem képes egy épeszű designert foglalkoztatni, aki a letisztultság felé hajlana, szerintem a mai piacon a többszáz telefon típus közül 5-6 szép darab van - omnia, iphone, 6500 classic, 6300, e71 és htc touch hd. Ez azért elég silány felhozatal, inkább ezen kéne erősíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged