- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacus83
senior tag
válasz
UnSkilleD #188 üzenetére
Ha teljesítmény kell neki ott Fury vagy a Nano.
De ott indított hogy Rx 470/480 drága, de ha neki azok eleve nem adják azt a teljesítményt akkor eleve mit foglalkozik vele?
De végül jó lett 140 k ért az 1070?
Wtf?
A 80-90 k sok az Rx 480 ért de a 140 k nem sok az 1070 ért?Update
Jah hogy egy árva Rx 480 sem volt a környékeden sem?
Nah így még nagyobb gáz amiket írsz.Nah ez a Wtf
-
lacus83
senior tag
Én teljesen jól látok dolgokat, a te mondandód nem áll fix lábakon, az enyém legalább valamin alapszik. Alapszik azon ami tény.Nv tartja a piaci árakat magasan, az Intel úgyszintén.
Azzal csak mindenki jól járna ha tudna AMD árversenyt csinálna.
Az hogy jobb Nv, Intel még ok is,de ehez arany árak tartoznak.
Amúgy meg elvből se adok 140kt kártyára, nincs az a játék ami megér annyit.
CPU úgyszintén, játék aminek kevés egy közép erős 4 magos I5 az kB nem is kell.Amúgy meg kb katyvasz amit írsz.
Elnézést kérek AMD nevében hogy nem hoztak neked Gtx 1070 teljesítményű kártyát.
De amúgy sem vetted volna meg így tényleg nem értem a dolgokat amiket írsz. -
lacus83
senior tag
Értem én hogy forog de mi hajtja?
Gtx 1070 ketyeg adatlapod szerent a gépeden szóval 72 k nem volt egy Rx470 re, 80k eleje nem volt egy Rx 480 ra,de 140 k körül volt egy Gtx 1070 re.
Kicsit zavaros amit írsz. Szóval végre csinál AMD egy valamire való szériát de adja olcsón?
Nv monopólium helyzete miatt és anyagi háttere miatt tudtá olcsón adni a kártyáit de az rendben hogy nem, AMD meg köcsög mert keresni is akar a csóri helyzetében?Pfffff
AMD ígéret, de neked ugyan mindegy úgyis neked látom telik Nvre. Akkor meg ne trolkodj itt feleslegesen.
Én köszönöm megvagyok Rx 480 al 83 ért,te meg gondolj bele pl 140 k Gtx 1070 sehol nincs Gtx 1080 hoz. Jah de az 200k.Akkor most hogy is van az hogy az rx 480 a drága?
-
lacus83
senior tag
válasz
->Raizen<- #122 üzenetére
Úr Isten.
3d Mark Intelre optimalizálva.
Nah ennek aztán sok köze volt most az uj AMD procikhoz.
Senki se mondta hogy dobd ki.
De gondolom ha tényleg közel fele pénzért kapnál jövőre az AMDtől ugyan ilyen teljesítményt ami most van akkor meg más lenne a véleményed.
Komolyan mondom én szurkolok nekik.
Basszus közel 10 éve nincs AMD cpum.
Most nem azért de pl ismerős kiskeres és évek óta évi 1 konfiguráció az amit Amdvel keresnek, és amikor mondja hogy mennyi az alap I5 lappal együtt kifordulnak a boltból.
Aztán vissza mennek ha vissza mennek és beérik egy I3 mal,mert csak arra telik.
Hiába mondja az viszont kevés játékra
Régen tartott közép kat vgat is amire még kiadták az 50k t, most azt kell mondania az alja annyi.Durva,és itt most ne a dollár árfolyammal magyarázzuk már ezt, mert dettó ökörség.
Ha nem lesz fordulat kinyirja az Intel és az Nv a PC játék ipart. Itt nálunk tuti.
Ugyan csak évek óta nincs lan party se, mert játékra horror drága a PC
Haverék Ps meg Xbox partykat tartanak.
Ha kérdezed miért azért mert a konzol a annyi mint egy vga és akkor még hol van a komplett gép? -
lacus83
senior tag
Az Nv így van azt csinál amit akar.
De neked ez jó? Nekem jó?
Megsúgom qurvára nem. Egy Gtx 1070 amivel tényleg jól el tudsz lenni 140 k, 175 nél indult. Szerinted ez normális?
Vagy az hogy egy belépő Kártya amivel már nem csak Márió 3Dt tolsz 50k?Lehúzod az AMDt mikor az legalább ad olyan karit 30-40 k ért amivel már játszani is lehet.
Témához közelebb pl az Intel ugyancsak egyedüli dominenciája az jó?
Neked jól esett 70k kiadni a 6600 ért? Egy közepes 4 magos cpuért?
Az lenne a bajod ha 40k ért kapnál AMDt ugyan ezért a teljesítményért?
Itt nem fikázni kéne az AMDt hanem szurkolni nekik hogy végre tényleg össze jöjjön,azért hogy a pofátlanul beképzelt Intel Nv kicsit vissza vegyen az árából.
Mondom ezt így hogy 10 éve már hogy csak Intel Cpum van.
De pl azért nincs még 1151 platformom mert sokkalom az 50-60 kt egy jó alaplapért meg a 70 kt a Cpuért.
Most neked nem esne jól ha 70k ba beleférne ugyan ezen teljesítményel az AMD cpu + egy jó lap.Hadjuk már az álszentséget. A 90 k 1060 nem túlzás mi?
És ne gyere az Rx 480 árával. Azt pl én 83 ért vettem 8Gb vel.
A fapados 1060 Wf2 volt akkor 90.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Riasztó topik
- Villanyszerelés
- Milyen GPS-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged