- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
geezer
aktív tag
válasz
pingwin011 #20 üzenetére
Hmmm...
Való igaz.A UK-ben nem tudom hány ízlésficamos telefonmániás él (vagy hány ázsiai
), de ott már nehezebbnek tűnik.
Ugyanakkor amit leírtam az végig állja a helyét, szerintem Japánban/Dél-Koreában már eleve kapható rózsaszín. Azt is el tudom képzelni, hogy van Pokémonos meg mindenféle animés limitált is.
Ha ez most konkrétan ott nem kapható, hát van más, amit látva feláll a szőr az ember hátán. -
geezer
aktív tag
Az a baj srácok, hogy nem értitek a lényeget:
nem nektek van ez a telefon. Nem is nekem.
Van az a pármillió ázsiai (leginkább japánok, de gazdagabb kíniaiak d-Koreaiak is), akiknél egy ilyen telefont megvenni lópikula, nem nagy pénz, ergo cserélgetik félévente, VALAMINT odavannak a Valentin-napért, mindent megvesznek, ami cuki, villog, sípol, és rózsazsín, egy nagy vásárlási hisztéria az egész.Na ők venni fogják. És nem érdekli őket, hogy használtan hogy lehet eladni.
Az meg a Samsungot nem érdekli, hogy ti (mi) nem látjuk értelmét. Kicsik vagyunk mi ahhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest