- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
"a bűnözőket meg agyonütni kéne, nem megfigyelni. de ez csak a szerény pici véleményem..."
Ahhoz el is kell őket kapni.
Azért nagyon sok előnye van egy jól kiépített rendszernek.
Pl. nem bántam volna, ha egy térfigyelő kamera segítségével elkapták volna a suttyókat, akik bezúzták a közeli buszmegállót.
De nap mint nap történnek közterületen személy elleni bűncselekmények, így sokkal könnyebb lenne a tettesek előkerítése.
Vagy ha akár eltűnik valaki, a kamerák alapján ott a lehetőség, hogy kiderítsék, merre járt utoljára.Nem értem, ha egy törvénytisztelő, dolgozó állampolgár vagyok, mi félni valóm lenne egy ilyen közterületet lefedő rendszertől. Gazdaságilag érdekelt körök megfigyelik melyik áruházba járok vásárolni? Vagy mit csinálok munka előtt? Ugyanmár, senkit nem érdekelnek ilyen dolgok.
De mondjatok nekem példákat mivel korlátozzák a szabadságomat, mert lehet hogy elfelejtek valamit. De eddig nem sok érdemleges példát olvastam. -
ABee
tag
Én nem parázok a terrorizmustól. Magyarországon élek, és itt nincs terror. Bünözés viszont van, az pedig reális probléma. Másik meg az, hogy azért egy olimpián nem árt figyelni. Lehetnek ott gonok rendesen. Amúgy a kommented második felével teljesen egyetértek, de ehhez hozzátartozik az is, hogy nem baj ha elôbb tudod ki a bûnözô és a megfigyelés segíthet ebben.
Szóval szerintem picit félreértettél. Nem vagyok az a birka droid akit be lehet paráztatni pár külföldi robbantással. Nekem elsôsorban az a bajom, hogy sokan átesnek a ló túloldalára ezel a megfigyelésfóbia hülyeséggel. Szerintem a terror és megfigyeléspa mániások egy és ugyan az az állatfaj csak épp a kötél 2 különbözô végén amit ellentétes irányba húznak
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Chrome
- PlayStation 5
- Formula-1
- Spórolós topik
- Synology NAS
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Quadro FX 570 eladó
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged