Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BiP

nagyúr

válasz Skynet258 #10 üzenetére

Most ez a metaverzum mánia úgy elindult
    Na, én erről maradtam le. Hol indult el? Milyen jelei vannak?
    Ha ez a fiatalok körében, akkor én öreg vagyok. Vagy csak túl offline élem az életem.
    És mi ez az NFT?

szerk: kicsit belenéztem, és belepörgettem az OpenSea kínálatába.
    ATTTTTTYAÚÚÚÚÚRISTEN.
    Ez már túlmutat rajtam.
    Van itt pénz lóvéra. K*vára unatkoznak az emberek, úgy látom.
    (van valami prime ape planet izé (nem derült ki számomra, mi), de egyedinek mondott majomrajzokat >4ezer dollárért árulnak. WTF?)

• BiP

nagyúr

válasz Skynet258 #8 üzenetére

Ezen én is sokat gondolkodtam. Próbálok én is lépést tartani, de egyre több újdonságra érzem, hogy ez az én életembe felesleges.
    Nálam a facebook alapkoncepciója még beépült (kapcsolattartás, postolás, messenger), de a story meg egyéb hülyeségek már hidegen hagynak.
    Ahogy a többi social media site is (twitter, instagram, tiktok, és egyéb felületek, amiket nem is ismerek, de trendinek számít stb.)

De én már hamarabb elértem ezt a pontot, hogy bár követem, mi történik, de használni már sokszor feleslegesnek érzem. (említett site-ok, okosotthon megoldások nagy része, de korábban netbook, tablet is ilyen kategóriába esett).
    Ill. ha lenne egy okosórám, annak a funkcióinak a 80%-át nem használnám.

De még mindig nem a "mi a franc lehet ez" kategória, mint mondjuk a szüleimnek a mai dolgok, hanem egyszerűen csak felesleges túlvariálásnak érzem.

Új hozzászólás Aktív témák