- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Nekem azért érte el ezt a pontot, mert úgy érzem lemaradtam/kimaradtam valahol (vagy csak egy Mandela-effekt részese vagyok); volt anno egy Second Life, szórakoztam is vele egy keveset de úgy igazán az sem fogott meg bár érthető volt a mögöttes gondolat. Most ez a metaverzum mánia úgy elindult mintha sosem lett volna még csak ehhez hasonló sem, de ok, fejlődött a technika, még jobban meg lehet csinálni, szabadítsuk rá az így is eléggé megnyomorodott pszichéjű világra a dolgot, legyen mindenki online éjjel nappal. De az, hogy ez már nem csak egy elhatárolódott valami lesz, hanem úgymond a mindennapok része ahol percek alatt megvesznek egy gyerekrajz minőségű yachtot 650 ezer dollárért NFT címszóval (de legalább van rajta helikopter leszálló meg hot tub)... ez már nekem értelmezhetetlen na (szándékosan összemostam most az NFT megjelenését a metával mert van azért átfedés és számomra egyszerre is robbantak be).
És ha tovább gondolom tényleg egész jól megyünk a Ready Player One világa felé (nemrég olvastam, hogy a haptikus ruha is kész hozzá). Ami valljuk be szarul hangzik.És itt el is értem az évekkel ezelőtt még csak elképzelt pillanatot, amikor azt mondhatom "régen minden jobb volt".
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sorozatok
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest