Új hozzászólás Aktív témák
-
AAAgold
senior tag
nézem a full gameplayt, meggyőző az egész, nézni is jó, olyan erős hangulatot áraszt
-
zsolti1debre
tag
Aranyos,akar a LIMBO.(De annak nyomaszobb egy kicsit a hangulata a szinvilaga miatt.)
-
vvega30
senior tag
Üdv
egyik pajtásomnak is megvan a játék és mikor elindítja kb 10 perc után fatal error hibaüzenettel kidobja a játék.
Leszedte a tört verziók is annál is ezt csinálja. Feltelepítettem nálam és érdekes módon ott nem jön elő ez a hiba. A két konfig szinte teljesen ugyanaz.
Rákeresve a guglin egy kommentet találtam, ott azt írják, hogy -windowed parancsal kell indítani, ami nem jött be...
Valaki találkozott esetleg ezzel a hibával és talált rá megoldást? -
-
.mf
veterán
Direkt csak az első bekezdést és az értékelést olvastam el, nehogy lelőjön poénokat és több maradjon a meglepetés. Ígéretesnek hangzik, szeretem a kalandjátékokat, The Longest Journey máig etalon. Remélem idővel kikopik belőle a Denuvo...
-
Én játszottam mindkettőt.
Ugye ahogy a tesztben írják itt sincs olyan húdekonoly logikai feladat de ami van az tetszettés nekem ez hiányzottajourneyből.
Persze a journey valszeg nem is akart ilyen lenni de attól nekem még hianyoztak abból az olyan tennivalók amik itt megvannak.
Plusz itt a gyüjtögetni valók miatt érdemes elkalandozni, letérni a fő csapásról. -
Imilenni
addikt
SG-n pl ezt olvastam (Persze kitudja milyen forrásból szedte)
"In previous games like Sgw3, Nier, Prey there were only about 1000 “triggers” called, so we have x300 here. Next – 300,000 called “triggers” were just warmup for Denuvo, after 30 minutes of gameplay it became 2 f’ing MILLIONS of called “triggers”. Protection now calls about 10-30 triggers every second during actual gameplay, slowing game down. In previous games like Sgw3, Nier, Prey there were only about 1-2 “triggers” called every several minutes during gameplay, so do the math." -
atike
nagyúr
Unikum. Úgyis mondhatnám, hogy üdítő ez a látványvilág...
-
Imilenni
addikt
Szerintem megvárom amig kiveszik belőle a Denuvo-t, olvastam hogy iszonyatosan visszafogja a teljesítményt.....
Egyébként aki próbálta (és a Jorney-t is) Mennyire jó ahhoz képest?
Videókból nem jön át szinte semmi -
davidsone
addikt
Stílusos, hangulatos darab
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged