- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiborv
aktív tag
Ja értem köszönöm. Kicsit felreertelmeztem a dolgokat, úgy jött le elsőre hogy ha lemezesen vesz valaki jatekot és úgy telepíti akkor lehetősége nyílik pcre is letölteni storebol nemcsak az új genre.
-
dreampage
aktív tag
A digitális játékok a Microsoft Fiókodhoz vannak kötve. Ha nem azzal a fiókkal jelentkeznek be, akkor nem tudják letölteni. Lemezes játéknál értelemszerűen akinél a lemez van, az telepíteni tudja a játékot a saját gépére (Smart Delivery támogatás esetén automatikusan a legjobb verziót), de a lemezes játék nem jogosít a digitális licenszre, ahogy eddig sem. Ha tovább adja a lemezt, akkor a telepített játékot sem használhatja tovább.
-
Wesder
titán
Ha a PC verzió is kell akkor azt csak digitàlis vasàrlàssal kapod meg, ami ugye meg accounthoz kötött, és nem tovàbbadható. A lemezzel csak a One és SX verziót kapod meg, ha azt a fejlesztő tamogatja.
Annak is meglesz akinek a lemezt tovàbbadod, mindaddig míg ugye nàla a lemez. -
tiborv
aktív tag
Ami nem teljesen világos hogy sokan kereskednek a játékokkal vegigjatszas után olyankor hogy működik majd a pc verzio. Honnan tudja eldönteni a rendszer hogy kinél van, tartalmazni fog mindegyik valami gyári serialt, hogy mikor X tovabbadja Y-nak akkor az előző tulaj ne hasznlhassa Pcn?
-
andor80
senior tag
Agyon van bonyolítva
-
janeszgol
félisten
Na ezt nevetem ujgeneracionak, nem a PS5-ot. Meg persze a GaaS-t. Hajra!
(Attol a ps5 meg jo konzol lehet. En itt a szemleletrol irtam, nem a konkret termekek minosegerol.) -
Game passnál már így is sok minden játszható mind két platformon ... nyilván ultimate előfizetésel. Ms játékoknál meg tudtommal eddig is így volt , hogy ha meg vettem xboxra pl gears 5-t az Id -m mel ment pc-n is.
Crossplayt is erőltethetnék , gyerekem marha mód élvezi hogy co-opba tolom vele a gears 5-t.
Én pc-n ő boxon. -
Gusztáv
addikt
Szerintem itt is az lesz, hogy ha pl megveszed Xbox-on, akkor PC-n is letöltheted, ha azzal az MS fiókkal vagy bejelentkezve. De ez ugyanúgy felhasználóhoz lesz kötve, nem lehet majd továbbadni. Én mindenesetre nagyon várom, remélem a Star Wars: Squadrons is benne lesz a programban.
-
rdt89
addikt
Akkor ezek alapján a Microsoft saját játékai ha megjelenik a mostani Xbox generációra, játszható lesz a PC-n és az új generáción is gondolom, mert a saját játékaikkal teljeskörű megoldásokat szoktak engedni a saját szolgáltatásaikba. Na ez remek hír amúgy.
-
ha megveszem boxra akkor pc-n is játszható? vagy arra nem terjed ez át?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest