- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
Dr. Akula #110 üzenetére
Tudtommal s1156-nál már a prociban van a chipset (pontosabban az északi híd) vagy mellette, de minden esetre egy kupak alatt. Ebből adódóan egy mobile i7-nél számomra úgy jön le, hogy a megadott érték tartalmazza annak fogyasztását is. A déli híd meg egyik esetben sem lett megemlítve, szóval nem értem min problémázol. Ha én tévednék, akkor elnézést...
-
-Ben-
veterán
Sziasztok!
Régebben lehet, hogy kérdeztem már, de nem emlékszem jól... érdemes lesz cserélni egy i7 -et sandy -re?
Fogyasztás tekintetében biztos, de gyorsaságban (teljesítmény) is verni fogja az i7 920-940 stb alap modelljeit??
kösz, z7
-
M@trixfan
addikt
t72killer és leviske:
Köszönöm a meglátásokat! Munkaállomásként ezek szerint lesznek előnyei, gondolom az SSD-knek is jót tesz a minél nagyobb sata sávszélesség. Meg kell hagyni az Intel foglalatcserélgetése nem szimpatikus. Viszont ha egy kizárólag játékra lecsontozott Core 2 Duo rendszert lecserélnék egy olcsóbb i5-re pár hónapon belül akkor szvsz nem veszítenék semmit a Sandy Bridge megjelenésével. -
KukkSteve
senior tag
Hmm...nagyon érdekes az új paletta...
A HT-s dolog, is furcsa, de csak jól mértek az INTELnél, sztem a hatás nem marad el.
Igazat adok Dave™-nek, szépen felvilágosított engem is.
Alapjába véve AMD-s vagyok, de lehet hogy belekóstolok egy ilyen cumóba, ha persze jut még kenyérre is a váltás után. -
Dave™
nagyúr
Egyszerű a válasz: az i5 HT-vel túl erős lenne, mert 4 magosak, egy kivételével, de az meg is kapta a HT-t. A kétmagos i3 meg HT nélkül túl gyenge lenne gondolom a Core 2-höz képest. A HT ha jól rémlik akár +40%-ot is jelenthet teljesítményben, nem elhanyagolható szempont. Persze Inteltől megszokhattuk, hogy túl sok jót nem kapunk, csak jó drágán
-
sh4d0w
félisten
Van valami, amit nem egészen értek: hogyhogy az i7 és az i3 kap HyperThreadinget, az i5-ösök többsége meg nem? Még az i7-nél értem, hogy van, azt viszont nem, hogy i5-nél miért nincs, ha i3-nál megint van?
-
yoid
tag
Én maradok a Q9650 nél amig a CPU-t kb 100% körül a programok megpörgetik,mert különben ezen a gépen is simán fut minden ahogy a hatmagoson 980x-n.Még ráér.
-
BalaNce87
addikt
Most akkor ezek új foglalattal jönnek? Kevesebb "lábuk" lesz?
Régóta várok ezekre, remélem nem lesz drága. (Nyilván az lesz) -
t72killer
titán
Ez így van, totál új architektúrát igértek - ebből nem lett semmi. Az i7-hez hozzáadták az AVX-et, kicsit variáltak a cache méretekkel, áttértek a 32nm-es csíkszélre - ja, és raktak bele egy DX 10-es GPU-t, ami max notebookoknál, akksikímélés céljából lesz használható.
Szval vannak újítások, de ez inkább csak egy újabb tock.
A következő, Ivy bridge ugyanez lesz kb 2012 tavaszán (átállás 22nm-re, gyakoribbak / olcsóbbak lesznek a 8magos procik). Talán a Haswell igazi újítás lesz.
Amit én várok lassacskán, az a Cell típusú felépítés: sok mag, de nem mindegyik ugyanolyan.
-
Angel1981
veterán
Most akkor csak az abszolút felső kategóriában lesznek IGP nélküli procik?
-
X-Master
tag
Nem értem, hogy minek szivatják a népet egy olyan procival, amire csak rámondják, hogy új, pedig optimalizáláson kívül nem sokkal lesz jobb szerintem, csak egy 2. generációs i7. 2008-ban jöttek az i7esek, letelt a 2 év, a tick-tock szerint idén december körül kéne kijönnie egy teljesen új, az i7-nél is sokkal jobb processzorcsaládnak, mivel a "tick" volt az i7 1366 , a "tock" meg az i7 1156, i5, i3, 6magos i7, stb.
Most én tudom rosszul, hogy egy teljes architekturális váltásnak kéne jönnie? Ha most nem, akkor mikor jön már?
-
norbitális
tag
Lehet a mostni kongomat majd leváltom egy 6 magos amd-s konfigra ezek után, mert nálam nagyon fontos a tuning.
-
L4R$()n
tag
Már nagyon várom a megjelenését, hogy a q9550 árát a béka s***e alá nyomja, aztán sikerüljön ördögi tervem, hogy beszerezzek egyet, majd kényelmesen hátradőlök és várom a következő évtized elejét, amikor majd szükséges lesz újítani a procim
-
Atom_Anti
senior tag
Nem valami takarékos a mobil generáció, én már a 35W-t is sokallom
. Régen a Core2 P9xxx és Pentium M procik csak 25W-t nyomtak.
-
t72killer
titán
válasz
M@trixfan #79 üzenetére
Teljesítményileg nemigen kapsz többet az új procikkal, mivel az a hír járja, hogy nem lehet majd tuningolni őket (=egy mai, jól meghúzott i7 simán hozza majd a teljesítményüket).
Kérdés a lap, hogy tudsz-e majd fejleszteni.
Amúgy 1366-ot én az ára miatt nem vennék, a kisebbik se tud kevesebbet SzVSz - 1 memcsatorna mínusz még nem látszik meg.
-
M@trixfan
addikt
Az nem világos, hogy érdemes-e mondjuk fél éven belül 1366 i7-es gépet építeni? Napi szinten nem tudom már követni a foglalatokat és chipset-eket. Jelentős előrelépés lesz ez egy mostani X58-as i7 rendszerhez képest?
-
t72killer
titán
Meglátjuk. nekem elég lesz a legolcsóbb 4magos is, alapul véve azt, hogy most a 4magosoknál az órajellel exponenciálisan emelkedik az ár...
ITT azt írják, h nem lesz vészes az asztaliak ára, reméljük, ez a mobil szegmensre is igaz lesz.
-
válasz
t72killer #51 üzenetére
Én örülök, hogy végre nem azzal a gyászos 1.6GHz-es i7 720QM-mel szerelik majd az induló 4magos notikat (európában én még nem láttam ennél nagyobb procit oem gyártó gépébe szerelve, csak összerakós helyeken).
Ennek én is örülök...Most már csak annak örülnék, ha valami ésszerű áron tálalnák mindezt.
Nem azt mondom, hogy potom pénzért vesztegessék, de ne a csillagos eget várják -
leviske
veterán
Azt hiszem értem. Meglepne, ha ilyenre vetemedne az Intel. Eleve kétlem, hogy kiszórásbeli gondjaik volnának, de ha mégis lennének, olcsóbban megúsznák, ha a szériát átkeresztelnék 9x5-re és kihoznák LGA1365 tokozással.
MÁS:
Jól értem, hogy végül is az Intel 3 foglalatos rendszerre vált? Szóval:
Extreme ($800+) kategória - FCLGA2011
Enthusiast & Perfomance ($200+) kategória - LGA1365
Mainstream & Value ($200-) kategória - LGA1155Vagy valamit nagyon benéztem?
-
Hát kíváncsi leszek,hogy mennyire nagy durranás ez a platform.Szerintem nem lesz az,talán az AMD itt fog végre versenyképes procit bemutatni
-
lujó55
addikt
Megfejtettem a nagy lépés okát: "Az információk szerint maximum 1,5 V-on üzemelő modulok lesznek jók, ennek megfelelően a memóriagyártóknak új csomagokat kell tervezni, amelyek megfelelnek a Sandy Bridge generáció követelményeinek."
Akkor megint mélyen kell a zsebbe nyúlni, ha cserélni akarsz... -
t72killer
titán
"Egy 3GHz felett teperő Denebnél, vagy Propusnál meg nem hiszem, hogy szükség van nagyobb teljesítményre mobil fronton."
Ha ezt hozzák mondjuk 35W fogyasztással, az már nagyon-nagyon jó lesz, mondjuk egy 3.2GHz-es deneb mag simán tud annyit, mint ezek a mobil sandyk. És ha mindemellé egy AKÁRMILYEN radeon grafikát is tokoznak, az már maga a +váltás lenne a gma-val szemben.
A gondom vele, hogy az AMD elmúlt 5 éves botladozását elnézve, nehéz elhinni, hogy olyasmit tesznek a piacra, ami lealázza a konkurrencia legújabb technológiáját. Megtörténhet (ahogy megtörtént az athlon64-gyel és az x2-vel) csak nehezen hihető.
-
Integra
titán
vagyis ezek az 1156-os i7-ek gyakorlatilag olcsósított és butított 1366-os i7-ek?
-
leviske
veterán
válasz
t72killer #63 üzenetére
Abból ítélve, hogy az Intel ilyen magasra lőtte be a Sandy órajeleit, elég valószínű, hogy a Llano nem lesz egy elveszett jószág. Gondolom 32nm-en már elég magas órajelekre lesz képes a jelenlegi architektúra, főképp, ha az órajelek növelésére is gyúrták rá a rendszert (átemelve pár újítást a Bulldozerből mondjuk, ahogy a RV790 esetében Radeon fronton). Egy 3GHz felett teperő Denebnél, vagy Propusnál meg nem hiszem, hogy szükség van nagyobb teljesítményre mobil fronton. Aki játszani, vagy renderelni akar, az használjon asztali gépet.
-
t72killer
titán
válasz
TESCO-Zsömle #62 üzenetére
Tőlük az életrevaló notebook procikat hiányolom (4 mag, mondjuk egy i7 2720qm szintű teljesítménnyel és nem több fogyasztással)
-
TESCO-Zsömle
titán
Egyre szimpatikusabb az AMD...
-
Chiller
őstag
válasz
t72killer #60 üzenetére
Ha ez igaz, akkor érdekes lesz.
Én biztos nem fogok 400-500$-os új X68 lapot + 700-1000$-os hatmagos procit + új ramokat, ha i7-980x is kb. ugyanezt hozza... Bár lehet 2012-ben később jön majd ki nyolcmagos S2011-es.Úgy látom kicsit lassítják a fejlődést most. De bezzeg új lapot+ramot azt vegyünk, ROFL.
Kíváncsi leszek, jöhetne már a Bulldozer is, hátha csap egyet.
-
t72killer
titán
-
t72killer
titán
végülis a teljesítmény nem számít, inkább az a lényeg, hogyha az ember utazik, akár vihet magával egy izmos gamernotit GTX 480M szintű grafikával, amit akksin totál áramtalanít a rendszer, így 40 perc helyett 6-8 óra lenne az akksiidő. (feltételezve, hogy a proci is megfelelően leszabályozza magát, és esetleg az egyik RAM is lekapcsolható lenne)
A DX 11 (directcompute, dxva) külön haszon lenne, mert akkor filmlejátszáshoz se kéne bekapcsolni a nagy grafikát és a procit se kéne 50-60%-on járatni.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
t72killer #56 üzenetére
Lesz grafika. Annyit tudok az IGP-ről, hogy a jelenlegi HD Graphics leszármazottja, de a 12 végrehajtó-egység két blokkra van bontva, ami azt jelenti, hogy a mag fele letiltható. A teljesítményéről nem tudok, az függ az órajeltől. Valószínű, hogy az eszköz DX11-es lesz, mert az Intel érdeklődik, hogy a DX11 mely részei válthatók ki emulálással. Az MS-től tudom, hogy ők az emulált funkciókat is elfogadják, csak az előírásoknak megfelelően működjön a dolog. Mivel IGP-s prociról beszélünk, így világos, hogy azokat a részeket, amiket az IGP nem tud, a proci is el tudja végezni, egy megfelelő driver esetén.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
t72killer #51 üzenetére
A cikkben szereplő adatokon kívül semmi mást nem tudunk. Az energiagazdálkodást firtató diák még nem szivárogtak ki. Sajna ebből a szempontból meg kell várni a megjelenést. No nem mintha hamarabb meg tudnánk venni a procit.
(#52) W.Wilson: Valamikor az év közepe felé. Az eddigi stratégiából kiindulva az április tűnik reálisnak.
-
Chaser
legenda
-
W.Wilson
aktív tag
Azt lehet tudni, hogy az LGA1366-ot leváltó széria mikorra várható? Még az is Q1-ben?
-
t72killer
titán
Nyugi
Igazad van, ezek a mobil 4magosok sokat esznek, énis szivesebben látnék 4mag+HT+3.5GHz-es i7 procit 10w-os fogyasztással...Viszont ezeknek a prociknak jóval fejlettebb az energiagazdálkodása, mint a Yonah-oknak volt, úgyhogy simán lehet, hogy egy 45W TDP-jű procival (és egy modern VGA-val) simán elleszel 4-5 órát akksin. Azért 2.2GHz i7-ből ha visszaveszed az órajelet 1GHz-re és lekapcsolsz 3 magot+a cache 3/4-edét, feszültséget minimumra csökkented, azis bőven elég lesz majd szörfözni+szövegszerkeszteni. Komolyabb használatnál (játék, komoly munka) meg be kell dugni, nincs mese.
Én örülök, hogy végre nem azzal a gyászos 1.6GHz-es i7 720QM-mel szerelik majd az induló 4magos notikat (európában én még nem láttam ennél nagyobb procit oem gyártó gépébe szerelve, csak összerakós helyeken).
Abu, tudunk valamit az energiagazdálkodásról, vagy amit fentebb leírtam utópia?
-
Móci
addikt
Hiába, kell a pénz nekik, hiszen az intel sem jótékonysági szervezet. Azonban nekem sem tetszik, hogy ilyen hamar foglalatváltás van.
Én személy szerint megvárom a Llano-t, aztán kiderül, hogy mit veszek a mostani helyett.
Ha maradt volna az 1156, akkor talán elgondolkodtam volna rajta, de így nincs sok kedvem. -
fanti
addikt
"Az információk szerint maximum 1,5 V-on üzemelő modulok lesznek jók, ennek megfelelően a memóriagyártóknak új csomagokat kell tervezni, amelyek megfelelnek a Sandy Bridge generáció követelményeinek."
Akkor ezek szerint még a magasabb feszes memókiteket is lehet cserélni......
Nos, én nem régen váltottam platformot LGA775-röl, és nem tudtam, hogy maradjak-e Intel vonalon egy jó kis P55-ös lap meg egy i5-750 vagy egy i7-860 társaságában, vagy esetleg nyergeljek vissza az AMD vonalra egy 790X és egy Phenom II 955BE párossal.
De miután jött a cikk, hogy az Intel egy lábbal megkurtítja az új generációt, hát fölment bennem a pumpa és az AMD mellett döntöttem.
Most meg még kiderül az, hogy a memóriák miatt is főhet az ember feje és még tuningolni sem lehet majd csak felárért cserébe.
Ez azért már durva lehúzás.
-
zazahoho
őstag
a fogyasztás kiváló ,de a tuning mentes proci nem tetszik
,gondolom az intelnek viszont igen
-
Azért ezen pislogtam egy pár percet így reggel korán...Intel...Normális?
no tuning...oké már beletörődtem. Amúgy is megmondták már páran, hogy ez annyira nem nagy cucc, mert úgyis csak egy szűk réteget érint...Nekem sincs rá szükségem.De még ez sem elég...i5 és i7 közötti különbség a HT lesz?
Na jó meg +2MB cache...
Nagy feature-ök...
A mobil vonalat meg valahogy nem értem...Mostanra már matuzsálemnek nevezhető 65nm-en gyártott 1.66Ghz-es Yonah magos procim 35W-os TPD keretbe tartozik.
A legkisebb mobil i5 szintén...(32nm-en)? (Nyilván látom az egyéb különbségeket...órajel,L3,...stb) De akkor is...
Ezen kívül nem lefelé skálázódik a fogyasztás hanem felfelé...Valahol biztos lemaradtam és már a piacon vannak a kompakt méretű 90-100Wh-ás akksik...
Ezek tudnak élni...
Nehezen hiszem el, hogy a legkisebb i5-öst egy 2Ghz-es órajellel és 1-2MB-os L3-al ne lehetett volna 20-25W-ba betenni...Tényleg én lehetek a hülye és 35-45-55W-ra van szükség...A torta habjára a cseresznyét ez a memória ügy teszi fel...Már akkor is csúnyán néztem mikor a JEDEC 1.5V-os alap DDR3 szabványát kvázi leszarták, és jöttek az 1.65V-al...
Tényleg jót tenne már a piacnak egy kis verseny, ez így nagyon vérszegény...
-
t72killer
titán
Azért van egy tippem, hogy az új 4magos mobilprocik kevésbbé eszik majd az akksit, mint a maiak (pl i7-2720QM vs 720QM).
A mobil vonal nekem nagyon szimpatikus, az alap mobilproci gyorsabb, mint a mai 1000$-os 940XM. Mikor lehet ilyennel szerelt notit venni majd? Ez már rendesen kihajtana pl egy GTX 460m-et v mobility hd 6870-et
-
zoltanz
nagyúr
Eddig is lehetet Intel -től, alacsonyabb fogyasztású modeleket kapni, igaz azokat Xeon- nak nevezik.
-
Himym
senior tag
válasz
milanovics #41 üzenetére
-
Oliverda
félisten
Azért az a 45-55W TDP szvsz elég magas egy mobil platformhoz még annak ellenére is, hogy négymagos CPUkról van szó és van bennük IGP. Az órajelük sem túl magas viszont a gyártástechnológia viszont már 32nm...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Joachim21 #35 üzenetére
A videolink és a kimenetek megdrágítják a gyártást. Nem sokkal, csak plusz pár dollár, de sok gyártó már erre is érzékeny. Ezért akinek úgyis külső GPU-ja lesz, az nem használja majd az IGP-t. Erre lesz a P67-es lapka, ami alapból kiüti az IGP lehetőségét, cserébe olcsóbb.
-
leviske
veterán
Eléggé elereszti őket az Intel órajelek terén.
Amúgy ez az S és T dolog tetszik, hasonló dolgot vizionáltam én is. Ettől függetlenül remélem az AMD nem követi le ezt a számozási taktikát, mert egyelőre ez így átláthatatlan. Úgyis megérett már a dolog, hogy újra elindítsanak egy saját számozási rendszert.
-
Joachim21
őstag
Mondjuk ki, ez egy nagy csalódás...semmi új dolog, új utasításkészlet, amit mezei felhasználó ki se használ... továbbra is ez a szerencsétlenkedés a HT-val, 4mag/4szál, amikor mind tudja a HT-t, csak letiltják hogy elmondhassák ez kevesebbet tud ... és akkor most meglépték még a tuning ellenes lépésüket is... aki új gépet vesz annak oké lesz esetleg, de core2-t ezek után sem hiszem h le kellene váltani rögtön.
Ha nincs IGP a négy mag mellett, akkor miért mutogattak olyan ppt-ket amin egy olyan mag volt? Rájöttek hogy kell a @-nak, vagy túl nagy volt, vagy csak a számítási kapacitása volt nevetséges ahhoz hogy felhasználják számolásra?
-
Himym
senior tag
Az a "csúcs" i7 és "csúcs" i5 közt mi a különbség? csak az a 0,1 ghz? és a hyper? meg majd az árcédula.
Fogyasztásuk ugyan annyi Asztali front
-
Dr. Akula
félisten
Sztem bőven jó lesz még az (U)LV Core2 Duo egy jódarabig.
-
Chaser
legenda
Normál cpu-nál lehet alá menni, ilyen EE cuccnál már kisebb az esélye jelentős alulfesznek. Ezek a 32nm-es core i-k eleve nem túl nagy vid-del jönnek ki, valahol azt olvastam a g8650-ek alapfesze szinte mindnek 1V. Foglalkozok már annyi ideje fogyasztásméréssel, hogy tudjam mit jelent a gyári EE kifejezés..nagy haszon 0 + munkával
Mondjuk az még kérdés, hogy melyik cpu-ban van igp is és a fogyasztást vele vagy nélküle értik.
-
oPalRx7
aktív tag
Lassan olyan hosszú nevei lesznek az intel cpuknak mint az alaplapoknak
nem könnyű, de azért átlátható az elnevezési stratégia. bár még passz hogy mi lesz a 2csatornás és a 3(-4?) csatornás foglalathoz -
LW
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #22 üzenetére
Ez nagyon erős érv Intelnek. Belekalkulálta azt is, hogy egy jelentős csoportot irányít az konkurencia felé? Mondjuk az AMD alap 125-140Wos TDPjével se lehet túl sokat játszani.
Ám egy processzor minél kisebb csíkszélességen van gyártva, annál gyorsabban használódik el túlfeszültség hatására, így egy az OC is előbb eszi meg. Vagy tévedek? Ez +1 indok Intelnek.
Szvsz nem volt túl nyerő lépés az Intel részéről, vagyis számottevő felhasználót érte ezáltal negatív hatás.
Jó darabig el leszek ezzel az i5-750-el. Rosszabb időkben majd aláfűtök.
-
Chaser
legenda
Ha a gyártástech lenne az antituningra az indok, akkor az eddigi core i prociknál se lett volna, meg a szorzózásmentes cpu-t ki se adták volna. 1xűen rájöttek, a tuning ma már nem csak 1-2 őrült hobbija, a lowend lapokban is pár katt egy auto tuning és ált-ban valamennyire még az is működik, kevesebben veszik a nagyobb modelleket, nem vagyok bennfentes sehol de 99%-ban ezt tippelem.
-
Gyuri27
félisten
Nyilván annyi pénzért ht és tb nem fér bele. Ráadásul no tuning, és új ram kell.
De jó, hogy amd-s vagyok. -
HaZsolt
őstag
Elvileg lesz olyan is ami tuning ellen védett
-
Ősember
őstag
4 magnál 45w tdp? ide vele
ps.: már látom előre a "sandy bridge ready" ramokat... nem mintha most sem lennének 1.5v-osak, vagy akár 1.35v
-
dangerzone
addikt
Azt hittem, hogy még idén megjelennek. 2011 még 5 hónap..
Azért a teljesítményre kíváncsi leszek. -
Chaser
legenda
Vegyél egy "normál" i3-at, feszeld alul és megkaptad felár nélkül
core i vonalon most kezdett rájönni az intel, hogy nyilván van keletje az EE cpu-nak - gondolom mert az amd erősen forszírozza már egy ideje-, mert az átlag felhasználó nem tudja,sokszor a fórumozó se
- hogy ezek a cpu-k kb semmiben nem különböznek a "simáktól", csak kisebb vid-et kapnak, ha extra kise TDP-t akarnak elérni csökkentik az órajelet is, amelyet szinte bármelyik lapnál ugyanúgy meg lehet oldani.
student: 720p-hez elég 1 magos cpu is, tapasztalatból mondom, próbáltam cel 420-szal -1800mhz-, sempron 2300le-vel -2300mhz-, semmi gond olyan lapokban amik nem tudnak dxva-t. Olyan lap ami tud dxva gyorsítást, illetve a benne levő igp 1 magossal 1080p-re is jó.
Ez szted mitől 25w?"Athlon II X2 260u 1800 MHz" Azért mert órajele a békasegge' alatt van, feszt meg levették, szinte bármelyik athlon2-ből tudsz ekkora órajelen 25W-os processzort csinálni. Most adtam el egy "régi" 2300mhz-es x2-t, ami elvileg 45W-os, alulfeszelve max 25-30W-os volt.
szerk:Srodney: Gondolod ha tuning tiltva lesz majd pótolják magfeloldással? Kb esélytelen, nem szorul ilyen trükkökre az intel..sajnos.
-
LW
őstag
Ezek aztán energiatakarékosak
-
Srodney
senior tag
nah csak nem kezdi az Intel is letiltogatni a magokat,amik véletlen "rosszak" aztán meg mégis csak "jók" lesznek,és a feloldhatóság zsákbamacska??!!?!?!!??....remélem nem a saját fegyverével akarja az AMD-t kicsinálni az Intel, mert abból jó nem sül ki.
-
pottyantós
aktív tag
Szép kis ára lesz a 2600-as modelleknek....
-
Dave™
nagyúr
Annyira az Intelre vall, hogy kifejleszti a HT-t, majd elhagyja a Core és Core 2 sorozatból, az új Core i-ben visszahozza, majd a legújabb Core i-ben csak bizonyos modelleknél engedélyezi. Nehogy túl sok legyen a jóból. Csak azért is maradok a 775-nél
-
Sza_Sa
senior tag
Core i5-2390T 2,7 GHz 3 MB 35 W, ez lenne nekem az ideális htpc-be. Mindent elvinne izomból, és szinte nem fogyaszt semmit.
-
keIdor
titán
T, S, K... nem könnyű megjegyezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel core I7 8700k
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest