- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
t72killer #51 üzenetére
Én örülök, hogy végre nem azzal a gyászos 1.6GHz-es i7 720QM-mel szerelik majd az induló 4magos notikat (európában én még nem láttam ennél nagyobb procit oem gyártó gépébe szerelve, csak összerakós helyeken).
Ennek én is örülök...Most már csak annak örülnék, ha valami ésszerű áron tálalnák mindezt.
Nem azt mondom, hogy potom pénzért vesztegessék, de ne a csillagos eget várják -
Azért ezen pislogtam egy pár percet így reggel korán...Intel...Normális?
no tuning...oké már beletörődtem. Amúgy is megmondták már páran, hogy ez annyira nem nagy cucc, mert úgyis csak egy szűk réteget érint...Nekem sincs rá szükségem.De még ez sem elég...i5 és i7 közötti különbség a HT lesz?
Na jó meg +2MB cache...
Nagy feature-ök...
A mobil vonalat meg valahogy nem értem...Mostanra már matuzsálemnek nevezhető 65nm-en gyártott 1.66Ghz-es Yonah magos procim 35W-os TPD keretbe tartozik.
A legkisebb mobil i5 szintén...(32nm-en)? (Nyilván látom az egyéb különbségeket...órajel,L3,...stb) De akkor is...
Ezen kívül nem lefelé skálázódik a fogyasztás hanem felfelé...Valahol biztos lemaradtam és már a piacon vannak a kompakt méretű 90-100Wh-ás akksik...
Ezek tudnak élni...
Nehezen hiszem el, hogy a legkisebb i5-öst egy 2Ghz-es órajellel és 1-2MB-os L3-al ne lehetett volna 20-25W-ba betenni...Tényleg én lehetek a hülye és 35-45-55W-ra van szükség...A torta habjára a cseresznyét ez a memória ügy teszi fel...Már akkor is csúnyán néztem mikor a JEDEC 1.5V-os alap DDR3 szabványát kvázi leszarták, és jöttek az 1.65V-al...
Tényleg jót tenne már a piacnak egy kis verseny, ez így nagyon vérszegény...
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest