- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Normál cpu-nál lehet alá menni, ilyen EE cuccnál már kisebb az esélye jelentős alulfesznek. Ezek a 32nm-es core i-k eleve nem túl nagy vid-del jönnek ki, valahol azt olvastam a g8650-ek alapfesze szinte mindnek 1V. Foglalkozok már annyi ideje fogyasztásméréssel, hogy tudjam mit jelent a gyári EE kifejezés..nagy haszon 0 + munkával
Mondjuk az még kérdés, hogy melyik cpu-ban van igp is és a fogyasztást vele vagy nélküle értik.
-
Chaser
legenda
Ha a gyártástech lenne az antituningra az indok, akkor az eddigi core i prociknál se lett volna, meg a szorzózásmentes cpu-t ki se adták volna. 1xűen rájöttek, a tuning ma már nem csak 1-2 őrült hobbija, a lowend lapokban is pár katt egy auto tuning és ált-ban valamennyire még az is működik, kevesebben veszik a nagyobb modelleket, nem vagyok bennfentes sehol de 99%-ban ezt tippelem.
-
Chaser
legenda
Vegyél egy "normál" i3-at, feszeld alul és megkaptad felár nélkül
core i vonalon most kezdett rájönni az intel, hogy nyilván van keletje az EE cpu-nak - gondolom mert az amd erősen forszírozza már egy ideje-, mert az átlag felhasználó nem tudja,sokszor a fórumozó se
- hogy ezek a cpu-k kb semmiben nem különböznek a "simáktól", csak kisebb vid-et kapnak, ha extra kise TDP-t akarnak elérni csökkentik az órajelet is, amelyet szinte bármelyik lapnál ugyanúgy meg lehet oldani.
student: 720p-hez elég 1 magos cpu is, tapasztalatból mondom, próbáltam cel 420-szal -1800mhz-, sempron 2300le-vel -2300mhz-, semmi gond olyan lapokban amik nem tudnak dxva-t. Olyan lap ami tud dxva gyorsítást, illetve a benne levő igp 1 magossal 1080p-re is jó.
Ez szted mitől 25w?"Athlon II X2 260u 1800 MHz" Azért mert órajele a békasegge' alatt van, feszt meg levették, szinte bármelyik athlon2-ből tudsz ekkora órajelen 25W-os processzort csinálni. Most adtam el egy "régi" 2300mhz-es x2-t, ami elvileg 45W-os, alulfeszelve max 25-30W-os volt.
szerk:Srodney: Gondolod ha tuning tiltva lesz majd pótolják magfeloldással? Kb esélytelen, nem szorul ilyen trükkökre az intel..sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest