- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Meglátjuk. nekem elég lesz a legolcsóbb 4magos is, alapul véve azt, hogy most a 4magosoknál az órajellel exponenciálisan emelkedik az ár...
ITT azt írják, h nem lesz vészes az asztaliak ára, reméljük, ez a mobil szegmensre is igaz lesz.
-
Chaser
legenda
-
t72killer
titán
Nyugi
Igazad van, ezek a mobil 4magosok sokat esznek, énis szivesebben látnék 4mag+HT+3.5GHz-es i7 procit 10w-os fogyasztással...Viszont ezeknek a prociknak jóval fejlettebb az energiagazdálkodása, mint a Yonah-oknak volt, úgyhogy simán lehet, hogy egy 45W TDP-jű procival (és egy modern VGA-val) simán elleszel 4-5 órát akksin. Azért 2.2GHz i7-ből ha visszaveszed az órajelet 1GHz-re és lekapcsolsz 3 magot+a cache 3/4-edét, feszültséget minimumra csökkented, azis bőven elég lesz majd szörfözni+szövegszerkeszteni. Komolyabb használatnál (játék, komoly munka) meg be kell dugni, nincs mese.
Én örülök, hogy végre nem azzal a gyászos 1.6GHz-es i7 720QM-mel szerelik majd az induló 4magos notikat (európában én még nem láttam ennél nagyobb procit oem gyártó gépébe szerelve, csak összerakós helyeken).
Abu, tudunk valamit az energiagazdálkodásról, vagy amit fentebb leírtam utópia?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest