- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
válasz
El Kebir #231 üzenetére
Bárhogy hívhatjuk valóban, szavatosságnak vagy jótállásnak/garanciának, a lényegen nem változtat igazából a felhasználó felé, hogy egy szó nélkül cserélni kell.
Most kaptam információt, hogy az egyik magyar disztri elkezdte csont nélkül visszavenni kiskereskedőktől az SBs acer notikat. kb. összesen úgy 50 darab lehet kint egyelőre.
-
Peak
addikt
válasz
El Kebir #229 üzenetére
Bocsáss meg, de én nem vágok le semmit, valamit elnéztél.
Maximálisan egyet értek azzal, hogy minden vásárló minden SBs cuccát, akár alaplap, akár notebook minden féle herce-hurca nélkül ki kell cserélni, vagy ha azt nem lehet, akkor az értékét vissza kell fizetni!
De mindez természetesen egy felhasználó számára semmivel sem jelenthet nagyobb problémát, mint ha pl. az alaplapon elpukkan egy kondi és meg sem moccan. Garos ez is, az is, nemdebár? Persze megértem, hogy "szopás", de akkor is ilyen mértékű és mennyiségű emocionális reakció, amit itt a PH! fórumain a témában az emberek beírnak, rohadtul nem tükrözi a valós problémát végfelhasználói szemszögből.Hál'Istennek jelenleg még tényleg alig vettek (összehasonlítva más platformhoz) magyarországon SBs dolgot, ezért nem lesz olyan sok garos ügyintézés.
-
-
Peak
addikt
válasz
El Kebir #225 üzenetére
Szerk:
Inkább válaszolok a "béke" jegyében.
Nem értek egyet a mennyiséggel, hogy "kicsi" része.
Ha csak a hozzászólásokat elkezdenéd kiértékelni, nagyon piciny részük lenne 1. objektiv 2. pártatlan 3. nem rosszindulatú 4. témábavágó.
Nagyon kicsi a különbség az általánosítás és a statisztika között, de ez ne ez legyen a téma itt kérlek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vírusirtó topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest