- Apple Watch
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Rossz helyen marad a 200 megapixeles szenzor
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
A hozzászólásaidban eddig a bunkó megnyilvánulásokon kivül semmi érdemlegeset és hasznosat nem találtam.Nyilván akkor én is egy paraszt troll vagyok, aki cső hülye. Ha annyira vágod a témát akkor talán ne másokat minősits folyton.
Ha jól olvastam az Intel azt nyilatkozta h a kár mértéke 700.000.000 dollár.Gondolom ez egy nagyságrendi kalkuláció,azért ebbe az összegbe nagyon sok minden belefér.Kezdve a partnerek "kártalanitásától" az userekig amit a partnercégek végeznek.Az eddig legyártott termékek pedig,mérséklendő a veszteságet,részleges garanciával olcsóbban kerülhetnek értékesítésre.
-
Cathulhu
addikt
Ohh, verpistik kedvenc mondataval zartad a hozzaszolasodat, ezzel vegre sikerult teged is a megfelelo kategoriaba elhelyezzelek. Tovabbra is csak kopkodni tudsz, de ertelmes, konstruktiv hozzaszolasra nem telik.
Koszonom, hogy alatamasztottad, hogy nem vagy vitakepes, csak a szad habzik, ugyhogy reszemrol abba is hagytam, forumozz tovabbra is nagy oromokkel
-
DaveJr
őstag
Ha mi csak trolkodunk akkor te mit csinálsz? Flame-eled az egoddal a topicot...máshol kéne ezt csinálni olyan helyen ahol érdekel ez bárkit is.
Köszönjük az eddigi hozzászólásaidat, ha nem tetszik amit írunk nem kell olvasni.#71:
Ha te ennyire nagy okos vagy...meg tudod mondani hogy a 0 és 1-es port éppen melyik vezélőhöz tartozik? Mert ha pont a Sata2-eshez akkor igenis előjön a hiba.
Ha az nem dezinformálás akkor mi? Pont most hintetted el az olvasóban azt a hitet hogy lehet h akkor nem fog előjönni a hiba...holott te sem tudsz többet nálunk erről.
Ja és pont a 0-3 ig Sata2-esek a portok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- AKCIÓS ÁR! MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- MSI MPG B650 EDGE WIFI Alaplap új doboz nélküli
- ASUS ROG STRIX B660-I GAMING WIFI
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Black Week Akció! 26.10.2025-ig Kedvezményes ár!
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest