Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Ne félj,ha én,vagy egy hozzám hasonlóan gondolkodó nacionalista ember jutna hatalom közelébe,erős csökkenést lehetne látni a népesség mennyiségében...Nem ölnék/öletnék meg senkit,csak azokat a "Lakatos Gazsikat" küldeném ki az országból,aki nem dolgozik,aki dolgozik,az maradhat...A menekülteket meg küldeném vissza oda ahonnan jöttek,ja!Hogy háború van?Haljon meg a hazájáért...
-
madgie
titán
Embere válogatja, hogy ki hogy reagálja le a traumát. Van aki képes önerőből tovább lépni, előre nézni, van, aki megragad a vegetáció szintjén, és ha nincs, aki gondoskodjon róla és segítsen feldolgozni a lelki bajait, akkor "ott maradt". Nem pszichókönyvből szedem ezt, sajnos gyerekkoromban nekem is voltak elég erős családi problémáim, hetediktől kábé gimi négy elejéig nagyon durva módon megálltam a testi-lelki fejlődésben, csak sodródtam a történésekkel. Gimi négyben aztán találtam egy-két olyan barátot, akiknek a segítségével sikerült kitörni a félaktív hibernáció szintjéről (komolyan, négy év alatt egy centit sem nőttem, meg folyamatosan a tanárok jóindulata juttatott tovább a gimiben... elsőben még minimumszintért kellett írnom év végén, negyedikben meg már elmentem ugyanazon tantárgyból központizni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged