- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaja személyeskedés az megy. Sehol nem írtam bele ilyen dolgokat amiket itt belemagyaráztál a dolgaimba. Sem azt hogy az AMD driverek rosszak.Ezek a te gondoldataid amiket te nem olvastál tőlem. Az idézett mondataim után leírtad TE mit képzelsz beléjük ennyi. A világon az összes Pc szaksajtó ezzel foglakozik, meg tele van minden hírportál ezzel, miket produkált a driver.de próbálod valami féle NV támadásnak beállítani az egész dolgot, és a szokásos user errornak., meg megy harc az AMD féle vörös szemüvegen át, a hitháború ugye,. csak feleslegesen, mert tények ellen próbálsz meg sértegetéssel és vergődéssel harcolni.. na persze, még jó hogy te jobban tudod, mint sok ezer felhasználó, akinél probléma van, meg alegnevesebb hírportálok.
És igen, nem kellene semmi hókusz pókusz ahhoz hogy egy driver működjön. Download, install, work.
Az meg , hogy valakiket hibáztatsz mert feltesznek egy megjelent nem Béta drivert, kissé vicc kategória, mert ahelyett hogy magát a céget okolnád ez miatt , hogy ezt így kiadta, az usereket hibáztatod, akik feltették.Ez az igazi fanatizmus.Ha annyira AMD ellenes lennék, a 12 éves fiamnak nem 260 x kártyát vettem volna, hanem 750 TI-t Pénzem lett volna akár felső kategóriásra is, de úgy voltam vele próbáljuk meg újra az AMD vonalat nála. semmi probléma nem volt több mint1 év alatt egész eddig.
Részemről lezártam mert nem értem miről akarsz meggyőzni, de nem kell engem semmiről. -
az MSI 260 X micsoda? TNT?30 éve gépekkel foglalkozom én még Sinclair-on kezdtem, ha egyáltalán megvan az micsoda.Ha elolvasod az első 2-3(205#-től) hozászolásomat ebben a topikban rájöhetsz, hogy ezzel az amúgy még AMD fanok által is problémásnak tartott kártyával sem volt problémám már jó ideje. Konkrétan ez a driver fektette meg. Tehát nem értem minek kell kardoskodni és hitháborút folytatni valami mellett ami világszinten is problémákat okoz több ezer-tízezer felhasználónak. Ez a driver NEM jó.
-
MongolZ
addikt
Azért a saját környezetedben lévő néhány ember és a világ felhasználói nem egy súlycsoport
De egyetértek, az itt reklamálók jó része olyan, hogy felrak minden sz*rt, aztán csodálkozik, hogy nem működik ez, vagy az, zöld, vagy piros oldaltól függetlenül. Csak ugye most az AMD-t divat szidni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest