- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az egy dolog, hogy sikerült így kiadni pedig állítólag minden eddiginél több teszten esett át általuk is (
), de hogy miért nem veszik le vagy legalább rakják át a béta szekcióba amíg nincs jobb az továbbra is rejtély...
Bár őszintén szólva ennek egy alfa, vagy early access szekció kéne mert nem emlékszem mikor volt utoljára ilyen béta vagy bármilyen driver ami ennyi mindent elront, pedig a szeptemberi memory leak se volt semmi -
Abu85
HÁZIGAZDA
A hőfokba ne menjünk bele, mert az lényegtelen. A kártya megvédi saját magát. Az, hogy nincs üzemi hőmérsékletet a működés szempontjából nem jelent problémát, csak a PowerTune nem lesz olyan hatékony, mint azon a hőmérsékleten, ahova paraméterezték. De működni fog természetesen. Az egyetlen eset, amikor nem működhet, ha a kártya fizikailag rossz vagy elromlott (meggyengült valamelyik kötés? ... stb.).
Én nem tudom, hogy nektek milyen driveretek van, de én egyetlen hibával sem találkoztam. Ennél többet most én sem tudok.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Sose mondtam, hogy az FX processzor jó lesz. Én azt mondtam, hogy az APU-k jók, mert az IGP-jük általános számításra használható. A Bulldozer egyébként Win7 alatt is megkapta azokat az optimalizálásokat, amiket a Win8 hozott. Ezt egy külön Windows update csomag hozta neki a megjelenés után pár hónappal. Ha ezeket feltelepíted, akkor ugyanazt tudja Win 7 alatt is. Ha nem telepíted fel, akkor úgy 10%-kal lassabb a teljesítménye.
-
Nem értem, hogy miért állítod azt, hogy "xar az amd driver". Milyen tapasztalatok igazolják a véleményedet?
Nem kekeckedni akarok, csak arra a magyarázatra lennék kíváncsi, amit pl. én is (mint AMD videókártya haszáló) modellezni tudnék, hogy miért "xar az amd driver"? Mert számomra eddig nem volt "xar".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest