- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Csakhogy ne érje szó a ház elejét MZperX75 igényeit is kielégítem pár extra információval:
Wimbledon XT - 80 W - Vantage: P16000+
Wimbledon Pro - 60 W - Vantage: P14000+
Heathrow XT - 45 W - Vantage: P12000+
Heathrow Pro - 35 W - Vantage: P11000+
Chelsea XT - 35 W - Vantage: P11000-
Chelsea Pro - 25 W - Vantage: P9000+ -
Boxi88
őstag
Nagyon komoly a felhozatal!
-
MZperX75
addikt
válasz
Jim Tonic #16 üzenetére
Te most melyik vagy? Mindenki, vagy bárki?
(a táblázat hiányos,nem egyértelmü p:l 700-750Mhz ez nem egyértelmü,TDP keretek nincsenek közölve,tehát nagy kérdés az egész.
Talán valakinek újdonság ,hogy néhány 40nm-es megoldás átkerül HD7000-es családba ,azonkívül kevés kézzel fogható dolog van amire írtam az 1 hozzászólásom,csámcsogni azért persze lehet a semmin.....)
OFF -
mikej95
aktív tag
A 8xxx generációt akkor adják ki mint amikor az Ivy Bridge-t?
-
Srodney
senior tag
elég érdekes lett a cikk,sokminden kiderült belőle,engem is érdekel az xdr2 alkalmazása,lehet hogy egy későbbi csúcstípus megkaphatja,egyenlőre csak találgatás...
de jó tudni hogy elég nagy a skála szóval lesz választék bőven... -
stratova
veterán
Jelen állás szerint az XDR2-es memóriát a GCN Radeonok kapják ezekről viszont született egy ilyen hír korábban:
...
Nagyon valószínű, hogy ha a HD 7000-es generációban bemutatkozik az új architektúra, akkor a Southern Island család legerősebb GPU-ja vagy esetleg GPU-i lesznek felszerelve az új felépítéssel, míg a kisebb chipek a Cayman GPU alapjaira építkezhetnek majd. Ez az elmélet azért is valószínű, mert az új felépítés biztosan nem bánik olyan kíméletesen a tranzisztorszámmal, mint az aktuális generáció, így a kisebb termékek mellett egyszerűen túl nagy lenne a lapkák mérete a rendkívül bonyolult vezérlés, és a sok extra képesség miatt, amelyek főleg az általános számítások mellett lesznek kamatoztathatók.GCN-t pedig a 7900-as család kapja, aminek a kisebbik 7950-es tagja a pletykák szerint 150 W TDP-vel bír majd (ez notebookban "cseppet" sok).
-
X Factor
addikt
Márcsak az kéne h. melyik mennyi shadert tartalmaz?
-
L4mie
veterán
Asztaliról is szivároghatna picit több infó, pl a 78xx es szériáról ^_^
-
-
MrSealRD
veterán
Ha az asztali verziókba XDR2 lesz, akkor nagyon nem fogom érteni, hogy a mobil verzióba, ahol a fogyasztás szempontjából ugye előnye is lenne, miért nem alkalmazták...
-
törölt tag
Ha már mobil, akkor nem ártott volna valami TDP értékeket is kiszivárogtatni.
-
T-bag
tag
Thames LP 7650 miért magasabb számozású mint a Thames Pro 7590
-
Angel1981
veterán
Hogy várok már egy ilyen táblázatot az asztali megoldások esetében...
(Mármint megerősített órajelek, stb.) -
stratova
veterán
Köszi az infókat. A HD 74XX Seymour öröksége már korábban is sejthető volt, a többi viszont új.
Ha jól sejtem eléggé tarka lesz a mobil Radeon 7000-es széria Seymourtól a Caymanig (nem beszélve az iGPU Barts-Cayman keverékéről) lesz itt minden.
A Trinity-ről nemrég megjelent egyelőre kétes hírértékkel bíró diák egyike alapján még egy tisztán Turks alapú ám 28 nm-en gyártott modelleket sem zárnék ki (a 3D Mark Vantage dián látott Trinity + Turks pro oszlopcímből kiindulva).
GCN gondolom itt most még nem nagyon lesz, ahhoz még sokat fogyaszthat. Már az asztali(?) HD 7850 (aka HD 6950 28 nm) is tekintélyt parancsoló teljesítmény lenne, ebben a szegmensben). Mondjuk HD 7970M néven (HD6850->HD 6970M analógiájára). -
Ringman
félisten
asztaliban is ilyen sok fajta lesz? ramtípusonként (ddr3, gddr5) változni fog a sorszám?
vagy mi a különbség a HD 7650M és a HD 7630M között a ramtípuson kívül? -
Mustaros
aktív tag
Nem értem miért kell egyből flame-elni.. én pl nem vágtam az új mobil gpu-k tulajdonságait..
-
mghltm
addikt
a Wimbledon megoldasok szigoru parameterekkel rendelkeznek: magas orajel, 256bites akar 4g gddr5 vram
-
MZperX75
addikt
És valami újdonság?
Úgy értem ,hogy amiről még nem tudunk.
Ez így ,már boccs,de 0 hírértékü
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- Crypto Trade
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest