- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
De vázeg, én nem írtam olyat hogy nagyobb a kijelző, mert egyrészt nem is akartam ilyet írni, másrészt akkor az kellene, hogy mihez képest nagyobb. Nem?!
Erre te meg írsz vmi tök irreleváns dolgot a Z2-ről. Mi köze van annak, hogy milyen a hardver és az akku a Z2-ben, ahhoz, hogy a nagyobb méretű/felbontású kijelző többet fogyaszt, mint egy kisebb?Csatlakoznék az előttem szólóhoz: iszol te eleget?
-
-
-
-
blade zte
őstag
Mind1, legalább a find 7 a blademre emlékeztet a lenti kitüremkedésével.
Csak ha már ennyire bogarat ültettél a fülembe, az a kérdés, hogy a gorilla glass 3 nem-e csak valami túlmarketingelt hülyeség? Mert azt láttam, hogy kb minden csúcstelóban van, de emellett továbbra is hallottam, hogy törnek.
Amúgy mostmár nem érdekel az ár, legyen csak drága, úgysem lennék nyugodt egy "csak" fullhd-val.
-
-
blade zte
őstag
ucli: Persze persze tudjuk, a 800x480 is már csak vakítás.
Az oppo find 7 legalább hivatalosan is kapható. Ha meg megnézed az oppomartot, ott is "csak" 200 dolcsival drágább.
Akinek kell QHD, sd kártya, gyorstöltés, normális elérhetőség, király notfication led, és levehető hátlap, az úgyis a find 7-et választja. Mert a oneplus one-nak NINCS.
Igen, mostantól ragaszkodni fogok a telefonomhoz, és őrzöm, mint egy nokedli.
-
-
Különbség esetleg
Te is tudod mire gondolok szerintem, de ha kell részletezem
A hír első sora:
Néhány csapdával ugyan, de mostantól invitálás nélkül is világszerte elérhető a OnePlus magnéziumba burkolt csúcsmobilja.
Ez nincs magnéziumba burkolva, szerintem
... Ha szerinted mégis, akkor elárulom, polikarbonát a ház.
Shell Material: Plastic
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Crucial 240GB SSD eladó
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest