- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsike81
aktív tag
Érdeklődni szeretnék, hogy hogy hol, és hogyan tudom nyomon követni az oppomarton rendelt terméket?Kérlek linkeld, és válaszolj!Köszönöm!
-
-
Josh777
tag
Hazai kicsomagolós videó, rosszalkodó Nikonnal
-
vicze
félisten
válasz
#16820480 #128 üzenetére
Mi3 már kis alaplapos, szintén kétoldalas felépítéssel. A vékonyítás miatt lassan mindegyik ilyen kisnyákos lesz. Amúgy minél kisebb helyre zsúfolod be az egészet, annál bonyolultabb magának a nyáknak a tervezése, mert azért sok mindenre figyelni kell, vannak azért szabályok.
-
törölt tag
Még úgy emlékszem a Xiaominek van bazinagy alaplapja, mert ők csak egyoldalas nyomtatást használnak valamiért. Vagy használtak a Mi2-nél még.
Amúgy amióta minden lényegében a SoC-ba van integrálva, kb csak ki kell vezetni az antennákat, odapöttyinteni a RAM-ot, meg bekötni az akksit, és mehet -
-
vicze
félisten
Aki esetleg szereti nézegetni a szép belsőt.
Ugyan olyan szép belül mint egy Apple termék. -
Inkább kivárok, mert túl nagy a füstje az egésznek.
-
törölt tag
Igen, de amíg 70% körülre fel nem lőtte, addig szerintem maximumot kap belőle, és utána vesz csak vissza. Amúgy ilyen jellegű gyorstöltés nem csak itt van, például a Sony mp3 lejátszókban láttam még hasonlót, hogy 3 perc töltéssel 3 óra lejátszási időt kapsz, az is hasonlóan mehet.
-
törölt tag
Azt érdemes erről tudni azért, hogy az nem úgy működik, hogy a töltő ha tetszik, ha nem, akkor is pumpálja a 4,5A áramot a telefonba, hanem a telefonban levő elektronika mondja meg, hogy mennyit kér. Ezért lehet nyugodtan használni egy 2A-es tablet töltőt is telefonnal akár, mert annyira fogja tölteni, amennyit a telefon kér (és ez olyan 1,2-1,5A közt szokott lenni manapság).
-
fi:zi'k
nagyúr
De vázeg, én nem írtam olyat hogy nagyobb a kijelző, mert egyrészt nem is akartam ilyet írni, másrészt akkor az kellene, hogy mihez képest nagyobb. Nem?!
Erre te meg írsz vmi tök irreleváns dolgot a Z2-ről. Mi köze van annak, hogy milyen a hardver és az akku a Z2-ben, ahhoz, hogy a nagyobb méretű/felbontású kijelző többet fogyaszt, mint egy kisebb?Csatlakoznék az előttem szólóhoz: iszol te eleget?
-
escape
aktív tag
válasz
Skorpio.59 #113 üzenetére
A kiszállítási gond annyiból állt, hogy az első előrendelési kör csúszott pár napot a nagy érdeklődés miatt, a második kör már teljesen sima volt, és szerintem azóta is az. Az elnémulásról hallottam, de én nem tapasztaltam, és ha jól tudom csak a 2.0-s OS-t érinti, ami béta. Kamerával semmi gondom nincs, nagyon szépen működik, fantasztikus képeket készít, és nem is hallottam róla egyébként. Nagyobb gyártók közül az Oppo frissít a leggyakrabban, folyamatosan javítják a béták hibáit és pakolják be az új fícsöröket a szoftba. Volt Find5-öm is, azt is imádtam, eddig egy hónap alatt a 7a sem okozott csalódást. Tényleg szép, köszönöm.
-
escape
aktív tag
válasz
Skorpio.59 #111 üzenetére
Nekem semmi problémám vele.
-
blade zte
őstag
válasz
Skorpio.59 #109 üzenetére
Hát én pár órája fórumozgattam, és azt mondják jól mükszik a rom a find 7-en.
Amúgymeg rootolni egyszerű, mint a karikacsapás, úgy tudom arra is érvényes a garancia.
-
Skorpio.59
aktív tag
Mindkét telefon komoly szoftveres problémákkal küzd.Érdemes elolvasni az anyázásokat a fórumokon!
-
-
-
-
SkyS1gn
félisten
Tudtam én hogy ez nem lesz olyan áron mint ahogy hypeolták
-
Zolik
senior tag
never settle, make more lies!
-
Josh777
tag
-
Josh777
tag
Volt erről szó valamelyik teszt videóban. Nem tudom h milyen hatással van a One egészségére, de működik a gyorstöltés az erre alkalmas töltővel. Ahogy a vizet is elég jól bírja ahhoz képest h nem tudjuk róla vízálló-e
-
escape
aktív tag
-
törölt tag
Mondjuk inkább az a gáz, hogy nem lehet hozzá kapni akksit külön. Illetve lehet, utángyártottat, vagy bontottat, de egyikről sem túl jók a vélemények a neten.
Duliee: Szerintem simán fog. Remélem legalábbis. De ha mondjuk leveszem 1,5-1,7 körülre az órajelet, akkor talán nem eszik majd annyit, meg nem melegszik. Játszani nem szoktam vele, max netezés az, ami igazán fogyaszt.
-
-
-
-
blade zte
őstag
Mind1, legalább a find 7 a blademre emlékeztet a lenti kitüremkedésével.
Csak ha már ennyire bogarat ültettél a fülembe, az a kérdés, hogy a gorilla glass 3 nem-e csak valami túlmarketingelt hülyeség? Mert azt láttam, hogy kb minden csúcstelóban van, de emellett továbbra is hallottam, hogy törnek.
Amúgy mostmár nem érdekel az ár, legyen csak drága, úgysem lennék nyugodt egy "csak" fullhd-val.
-
ucli
senior tag
válasz
blade zte #49 üzenetére
Ahogy a képeken közelebbről nézegettem,nem tűnik túl strapabírónak.Leejted,szétesik.
(nem kívánom a rosszat,de ennyiért kicsit rossz ötletnek tartom,mert nincs "belemélyesztve" a kijelző)
Én így jártam a régi telefonommal,már nem volt kávája(mert ugyebár alcatelről van szó)Szépen betört,és ha most az üveget megfogom potyog ki belőle a szilánk(mellékesen tele van az asztalom pici üvegdarabkákkal és a többi részével). -
törölt tag
válasz
blueMerle #64 üzenetére
Nem tudom pontosan, hogy mi a fene volt, vasárnap akartam használni, és nem működött, aztán másnap az ATM kiírta, hogy valami adategyeztetésig zárolták a számlámat, minden látható előzetes figyelmeztetés nélkül. Elég ideges lettem, mondani sem kell, de most nem tudok mit csinálni, csak be kell menni, de majd egyúttal panaszt is teszek a dolog miatt.
-
törölt tag
-
ucli
senior tag
válasz
blade zte #53 üzenetére
Szerintem a QHD már-már felesleges,ekkora tárhely mellett már nagyon sd kártya sem kell(az értelmesebbek a 64Gb-os verziót veszik),gyorstöltő a mostani L7 ll-ben is van(amit csak most használok),júniusban már az 1+1et is lehet rendelni,értesítő led van benne és a hátlapot is le lehet szedni.
Az a QHD meg a kártyaslot nem ér +60k-t -
-
blade zte
őstag
ucli: Persze persze tudjuk, a 800x480 is már csak vakítás.
Az oppo find 7 legalább hivatalosan is kapható. Ha meg megnézed az oppomartot, ott is "csak" 200 dolcsival drágább.
Akinek kell QHD, sd kártya, gyorstöltés, normális elérhetőség, király notfication led, és levehető hátlap, az úgyis a find 7-et választja. Mert a oneplus one-nak NINCS.
Igen, mostantól ragaszkodni fogok a telefonomhoz, és őrzöm, mint egy nokedli.
-
-
-
blade zte
őstag
Hát ez a verzió a többi kínai viszonteladó üzletben is elérhető, de ott már a 64gb-s is...
-
Különbség esetleg
Te is tudod mire gondolok szerintem, de ha kell részletezem
A hír első sora:
Néhány csapdával ugyan, de mostantól invitálás nélkül is világszerte elérhető a OnePlus magnéziumba burkolt csúcsmobilja.
Ez nincs magnéziumba burkolva, szerintem
... Ha szerinted mégis, akkor elárulom, polikarbonát a ház.
Shell Material: Plastic
-
Nordic
Közösségépítő
-
törölt tag
Nem, itt ennyi a kisker ára, ennyit kell érte fizetni. Illetve azt hiszem a szállítás ingyenes országon belülre. Viszont csak fehérben kapható, és a TD változat, de erre írta az a francia, hogy működik WCDMA kártyával és hálózaton. Illetve felmegy rá a CM is, szóval lényegében egyenértékű az európai verzióval.
-
-
-
spawn21
veterán
válasz
vrgkrisztian #30 üzenetére
Itt az eddig említett telefonok mind jobbak, mintaz s5. Azt pedig elviszik, (ha beázott, akkor meg pláne buktad, pedig ip375738) amivel megspóroltál 150 mt-t, amíg elballagsz egy postára. Wow.
-
phanze
aktív tag
Igy inkàbb find 7 vagy vivo xplay3s
-
válasz
vrgkrisztian #30 üzenetére
Te nem fogsz kínai telefont venni, ennyi.
Én meg vígan elvagyok, és eltapsolom másra a megmaradt gyenge forintom, mert lekopogom, de nálam egy se romlott még el
Tucat Samsungra nem vágyakozok, hogy mindig az jöjjön szembe velem , mert a Core Plustól a Trenden át, nem tudom ránézésre mgmondani mi van épp a juzernél.. Nekem ezért ne jöjjön senki házhoz...
Ez van. Másképp élünk
, nem érvelek a kínai mellett, mert aki Samsungot hozza fel ezzel szemben, az úgy is meggyőzhetetlen
Vedd a Samsungot, nem tudom mást mondani erre. A különbözetből párszor tudok postázni, sőt ha akarok veszek még egy kínait, amíg a másikat csinálják...
-
törölt tag
-
zsolthor82
csendes tag
Az Oppomart honnan küldi a csomagot? Áfa és vám tekintetében nem mindegy a végösszegnél...
-
vrgkrisztian
aktív tag
pl ha samsung megy tönkre,a házadhoz jönnek,és megjavítják...
valóban nem vagy előrébb?
(bár az s5-öt már nem tudják,mert az ip67 védelem miatt nem olyan egyszerű háznál szétszedni)
de azért még mindig jobb,mintha mittudomén,kínába kell kipostáznod,aztán két hónap múlva kapod vissza úgy,hogy meg se javították,vagy még szarabb -
leslien
nagyúr
Find 7 Pre-order ez más kategória már, de oda csap mindegyiknek Sgs 5F, LG3....
Duliee; ezt mondtam én is működik itthon
-
válasz
blueMerle #25 üzenetére
Nem helytálló a kijelentés:
- nem TD-SCDMA-ról van szó
2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
3G: WCDMA 850/ 900/1900/2100MHz
4G: FDD-LTE 2100/ 1800/2600MHz3G hálózaton gond nélkül üzemel. az LTE régiónként eltér
Mivel idehaza az LTE hálózatok 1800MHz-en üzemelnek, így itthon is gond nélkül használható, úgy mint az EU legtöbb országában.
Nem is értem mi ez a kavarás, a TDD-LTE teljesen más frekvencia-sávokat használ...
-
blueMerle
veterán
Tehát adott egy TD-SCDMA telefon, ezért a pénzért röhejes belső memóriával és az igéretekkel ellentétben teljesen más kezelői felülettel.
Akkor erről úgy ennyit...
-
Nordic
Közösségépítő
Annak idején a desire s sem volt csúcs, de mégis kihúzott 4 évet. Jelenleg számomra ez a két telefon ami szóba jöhet dizájn terén. Mindkettőben relatív nagyméretű akksi van, 4.3.x androiddal snapi 801-el. Számomra több nem is kell...azaz annyi még kell, hogy összegyűljön az ára
Forest48: mint mondtam, bővíthető memória is. Nekem 16gb kevés 64 meg valószínű felesleges. Pont a kettő közötti 32 lenne jó, aztán ha kevésnek bizonyul, akkor is ott mered a lehetőség a többre. Ja és a sima 7-esben nagyobb az akksi is, igaz csak 300mAh-val de az is több mint a semmi.
-
Forest48
aktív tag
Jó ár érte és legalább nem tucattelefon.
Viszont ez sok embernek kevésvé szimpatikus így, a meghívós időszaknak már le kellett volna záródnia és már európában is megvásárolhatónak kéne lenni lgalább pár webshopban. (Még ha nem is 300ajróért)Persze rá lehet fogni szoftveres galivától kezdve bármire a csúszást, de a CM-es srácok kb egy nap alatt ki tudnák javítani a hibát...
-
-
leslien
nagyúr
A Kínai verza működik it is lte. Lecs@ kollégát kéne mmegkérdezni....
-
Forest48
aktív tag
Lassan egy hete rendelhető. Ki is akadt a meghívókért küzdő tömeg, hogy mekkora átvágás h váratnak minket és jó kis versenyekkel istenittetik a telefont, aztán a végén azon a pár emberen kívül, aki meghívót kap, majd mimdenki megveheti jóval drágábban.
-
Nordic
Közösségépítő
Nem a Fin7a-t mondtam hanem a sima Find7-et. [link] - (jobb felbontás, bővíthető memória pl. )
hito: A kamera nem annyira érdekel, kb lehessen vele elfogadható képet lőni. Inkább csak csereérett lett a Desire S-em, és jó lenne egy olyan telefon ami dizájnban sem szappanra hasonlít, illetve kibír nálam újabb 4 évet.
-
Garancia: semmivel nem vagy előbb, ha idehaza tönkremegy egy dicsmárka.
Mókolás: Xiaomi, egy zip fájl, és kész van minden, magyar támogatással. Aki egy Skype-t felrak, ezt is feltudja.
Ha valaki nem vállal be ennyit, akkor nézelődik, amikor pl egy neki nem tetsző frissítést kap... és teljes szétcseszi a telefonját
-
Nem félünk
Az OPPO készíti, kár aggódni.
Vagy miért kellene félnünk? A mobilgyártás lassan egy LEGOLAND... Az nyer aki legjobban és legolcsóbban képes összerakni újdonságot a piacon meglévő elemekből. És természetesen, hogy milyen szoftvert rak alá.
Lenovo, Xiaomi, Oppo és még sokan mások
Én már ilyen agyonbrandelt termékeket nem veszek... Ebből a hármasból csak.
-
vicze
félisten
A két készülék szinte 1 és ugyan az(Find 7a). A OnePlus One-t is elég esélyes, hogy ColorOS-el fogod kapni. Mind a kettőre utólag fel lehet rakni.
Miben jobb a Find7a?@Fr0z3n: Továbbra is BBK -> Vivo, Oppo -> OnePlus. Egy anyacég van és 3 leányvállalat, gyártósor mind a 3 esetben azonos.
@spawn21: Ezektől pont nem kell félni, ezek elég drága felsőkategóriások Kínában, ahogy pl. HTC is.
-
halkow
őstag
jól átqrják a népet
-
-
Fr0z3n
őstag
Hát ez nem csak néhány csapda... Még, hogy a vezér ott hagyta az Oppo-t, látszik...
-
Nordic
Közösségépítő
nincs ám...nem tudom...e között illetve a find7 között vaccillálok, de egyre inkább find 7 lesz a befutó(drágább de jobb is sok tekintetben), addig tökölnek vele. jókat sem olvastam eddig a telóról...
Egyedül a ColorOS-től félek kicsit, mert azért egy cyanogen os jobb lenne...
-
spawn21
veterán
Hát ennek sok értelme így nincs.
-
Nem magnézium burkolat!
Magnézium VÁZ, és polikarbonát burkolat.
Korán reggel verem a fejem a kávésbödönbe...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Macbook White 13" unibody
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest