Rendlehető a OnePlus One

Az idei év legérdekesebb ajánlata minden kétséget kizáróan a OnePlus One, mely a csúcsmodelleket idéző műszaki felszereltsége és prémium hatást keltő magnézium burkolata ellenére mindössze 269 eurós áron került bejelentésre. Az egyetlen probléma csupán, hogy Kínán kívül kizárólag meghívásos rendszerrel érhető el, vagyis a vásárlás előfeltétele, hogy a rajongói mag közül valaki invitálást küldjön. Az Oppomart online áruház azonban mostantól világszerte szállítja a készüléket, igaz, egy-két csapdával azért számolni kell.


[+]

A webáruház adatbázisa szerint 64 GB-os modell nincs raktáron, így csak a 16 GB-os variáns rendelhető, ráadásul az is 399 dolláros listaáron, mely a dollárban megadott listaárnál pontosan 100 dolláros felárat jelent. A második fontos eltérés az operációs rendszer és a felület, ugyanis míg a OnePlus által közvetlenül forgalmazott készüléken CyanogenMod 11S teljesít szolgálatot, addig az Oppomart kínálatában elérhető verzión Color OS található, melyet az Oppo használ a készülékein. A 4G támogatás egyes országokban szintén problémás lehet, ugyanis az online áruház a kínai piacra szánt modelleket forgalmazza világszerte, mely 1800/2100/2600 MHz-es LTE sávokon üzemel.

Azóta történt

Előzmények

  • OnePlus One frissítés érkezett

    Számos hibajavítással és apróbb finomítással érkezik a OnePlus első készülékének CyanogenMod 11S szoftverfrissítése.

  • A OnePlus One vonzó áráról

    A kínai cég első embere a rendkívül nyomott ár részleteiről árult el néhány érdekes információt.

  • OnePlus One – 269 eurótól

    Méretes Full HD kijelzővel, sztereó JBL kihangosítóval, f/2 fényerejű optikával felvértezett Sony kamerával és Android 4.4 KitKat alapokból építkező CyanogenMod 11S operációs rendszerrel érkezik a OnePlus megnéziumba burkolt prémium készüléke.

  • 16 országban debütál a OnePlus One

    Európa, Észak-Amerika és Ázsia kulcsfontosságú piacain egyszerre debütál a OnePlus nyomott áron érkező csúcsmobilja.

Hirdetés