- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
totar
csendes tag
válasz
Franky2Ster #7775 üzenetére
Nálam is ez a hiba… a hang hol elmegy, hol visszajön!
04. 12-én vettem egy LG OLED 65” C41-et és azóta küzdök ezzel a jelenséggel!
(A korábbi B8 esetén nem volt semmiféle ilyen probléma!)
Másnap minden HDMI kábelt lecseréltem és vettem a MediaMarkt-ban AVINITY Ultra High Speed HDMI 8K nevezetű kábeleket. (A korábbiak sem voltak vacak kábelek pedig!)
Van egy Yamaha RX-V485 erősítő is a sorban, amihez az Apple TV csatlakozik. Bármelyik eszköz beállításaival játszom, nem történik semmi javulás! Próbáltam a TV-hez kapcsolni az Apple TV-t, akkor is fennáll a jelenség! Eddig 3x állítottam mindent gyártói alaphelyzetbe, de a hiba nem akar szűnni!(A Telekomos set top box esetén, valamint simán a TV-t használva nincs probléma, akkor kezdődik a hang szakadozás, amikor az Apple TV működésbe lendül és használom. Plusz a szakadozáson kívül a TV saját hangerő visszajelző sávját is fel-fel szokta villogtatni, holott nem történik hangerő változtatás. A TV hang menüjében látható, hogy amikor a hang elmegy, akkor a HDMI hang átvalt a TV saját hangszórójára, majd vissza a HDMI hangra, amikor eltelik pár pillanat!)
Tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a probléma?
Már nagyon bosszant a dolog, hogy nem működik a rendszer megfelelően, külföldi oldalakon utána olvasva is tapasztalható a jelenség, de sajnos a javasolt megoldások nem akarnak beválni ebben az esetben..Köszönöm előre is!
-
totar
csendes tag
Sziasztok!
Van bármi tippetek, hogy miért csinálhatja ezt a flicker jelenséget nekem is az Apple TV?
https://youtu.be/in08jWW04ZE?si=DC2UkL6tameDVTVp
Nekem inkább a fehér villanások a jellemzőek, van néha fekete is…
Nemrég kezdte el, ha egy újraindítás nem is, de 2-3 teljesen megoldja a jelenséget!
Semmi kábel, periféria, beállítások beli változtatás nem történt! Minden a legfrissebb szoftverrel fut!
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest