Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
koncsik
üzenetére
Erre a kommentre mióta megírtad, akartam válaszolni, de nagyon nem értem rá az elmúlt napokban. De ez nekem annyira hasznos infó volt, hogy még mindig emlékeztem rá, hogy ne felejtsem el megköszönni!!
Szóval, Köszönöm!Azt tudni kell, hogy viszonylag friss Apple user vagyok. Ezért ezzel az Airplay-jel sem vagyok még teljesen tisztában. De ez a kommented akkora változást hozott az életemben, hogy el sem hittem (és te sem hinnéd ha tudnád)!

Rohadt jó dolog, hogy simán telefontról mennek a tévéműsorok. Nekünk nincs tévé előfizetésünk sok éve. Édesapám Telekom TV Go-s hozzáférését használom. És csak sportot szoktam nézni TV-ből.És most ment az MLB döntő, és a meccseket így, Airplay-jel néztem. Még a Sport TV Selekt appja is megy airplay-en.
Korábban a PC volt hdmi-vel összekötve, és böngészőből néztem a Telekom TV Go-t. De mióta megvan az új PC, lusta voltam újra rákötni a hdmi-t. (nagy feladat...
). És most már nem is kell! Örök hálám! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval, Köszönöm!
). És most már nem is kell! Örök hálám!