- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
Új hozzászólás Aktív témák
-
captainnemo
aktív tag
Igaza van Blakey-nek, nem azt akartam mondani az apple tv használhatatlan emiatt, vagy mondjuk rossz lenne a hangja. Az történik az apple tv mindent többcsatornás pcm-be konvertál, és sokakat ez zavar, engem is. Tesztelgettem van-e különbség aközött, hogy bitstream megy az erősítőbe vagy többcsatornás pcm, és én hallani vélek a különbséget, de az nem nagy. Atmos esetében, nem is nagy hallok különbséget. Viszont jó lenne ha ezt tudná, mert akkor jelen pillanatban nem lenne vetélytársa. Ha összességében nézem, akkor a lehető legjobb streaming képeségekkel rendelkező, médialejátszó.
-
blakey
titán
Vannak, akiknek kell az érintetlen hangtovábbítás és vannak, akik nem is tudják, hogy valójában mit és hogyan dolgoz fel az adott készülék. Tehát, értem, hogy neked kell az érintetlen hangtovábbítás, de…, tudod, hogy az Apple TV minden hangformátumot ismer, "csak" annyi a különbség, hogy nem az erősítőre bízza a jelfeldolgozást, hanem ő maga végzi el? Azaz képben vagy azzal, hogy minden hangformátum a megfelelő csatornaszámmal szólal meg eAC3+Atmos és LPCM 7.1-ig? A hang minősége egyáltalán nem nevezhető rossznak, sőt, egész jó. De, ahogy a Plex topikból is kiderült számomra, nem nagyon "vágod", hogy a mintavételezés hiánya vagy megléte pontosan mit is okoz, mert a Shielden sem felhőtlen és érintetlen minden hangformátum, főleg, ami a Plexet illeti, ahogy a DV problémák sem tűnnek fel számodra. Egyébként itt a topikban van néhány ex-Shield tulaj, de olyan is akad, akinek az is még megvan, szerintem megkérdezheted, hogy mi a véleményük. Nekem nagyon rég volt dolgom Shieldel, kb.5 éve, és akkor sem volt felhőtlen a lejátszás, azóta, meg, ahogy olvasom, csak rontottak rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő