Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csabroncka

addikt

válasz blakey #7938 üzenetére

Szerintem az Apple-is érzi, hogy hangban kezdi a technológia a streamert meghaladni. Azt nem teljesen értem, hogy "pletyka" szinten ebben is a kalózkodásra mit lehet fogni, de legyen úgy.
    Egyébként valóban nagyfelbontású (és nem csak átkonvertált) tartalomnál kihalható a dinamika és kifinomultabb hangzás... csak teszem fel a kérdést mi szükség akkor az apple music, vagy Tidal nagy felbontású tartalmaira, vagy éppen nagyfelbontású 7.1 tartalmak létjogosultságának "Apple" és "úttörő" értelemben?
    Ez a hardveres korlátozás okkal van, viszont nem liszensz, vagy hardveres/szoftveres hiány miatt. Az okot viszont nem teljesen értem.

• zacci

aktív tag

válasz blakey #7938 üzenetére

"A hang minősége egyáltalán nem nevezhető rossznak, sőt, egész jó. De, ahogy a Plex topikból is kiderült számomra, nem nagyon "vágod", hogy a mintavételezés hiánya vagy megléte pontosan mit is okoz, mert a Shielden sem felhőtlen és érintetlen minden hangformátum, főleg, ami a Plexet illeti, ahogy a DV problémák sem tűnnek fel számodra."

Nem nevezheto rossznak...LOL :DDD
    tudod egyaltalan mi az a mintavetelezes ? Ez nem olyan dolog, hogy van vagy nincs :DDD
    Es akkor meg Te mondod, hogy nem vagom...jesszus... :W
    Semmilyen DV problema nincs a shield-el, barmennyire probalod ezt bemagyarazni magadnak. Tokeletesen lejatsza a DV anyagokat es a hanghoz hozza nem nyul, hala a gyari passtrought-nak. Az mar mas kerdes, hogy a rendszer Android, aminek en sem orulok, de mint plex lejatszo sajnos vagy nem sajnos az egyik legjobb.
    Ertem, hogy apple fan vagy es probalod elhitetni, hogy a passtrought hianya nem gond, sot meg jo is ! Igazad van. HD hang helyett sima DD hangot (mivel minden HD hangot letranszkodol DD-be) hallgatni nagy rendszeren tenyleg jobb lehet, de en ezt inkabb kihagyom :DDD
    Tessek, csak hogy ertsd mit okoz a passtrought hianya apple tv 4k-n:
    [link]

De inkabb jobb, ha elengeded ezt a temat es inkabb nezz valamit DD hanggal.
    En is csak akkor fogom piszkalni az apple tv-t ha majd normalis passtrought support lesz ra, de addig bottal sem. Ahogy az apple-t ismerem ez kb. soha nem fog megtortenni :(( Marad low cost streaming lejatszo soundbaros usereknek. En sajnalom a legjobban, mert egyebkent jo cucc lenne, es rogton cserelnem a shieldet, de ez van.
    Reszemrol tema dobva.

Új hozzászólás Aktív témák