Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sordoran
addikt
Köszönöm a választ neked és fPApi-nak is.
Nem tudom YT-n milyen fps változások lehetnek, nekem nem szokott feltűnni semmi (igénytelen vagyok és érzéketlen?
), a HDR-t hiányolom csak. Szóval itt talán nem éreznék változást. A Twitch legutóbbi frissítése Shield-en nagyon nem jött be (csúnyult az UI), de ez talán ATV-n se lesz jobb.
Infuse valóban nem tűnik vészesen drágának, de a lifetime 40ezer nagyon sok, nincs időnként akció rá? (éves előfizetésnél 10 év után érném be, ez sok idő
)
A távirányítónál nekem nagyon szépen kézre esik a Shield-nél ez a háromszög forma, és hogy világítanak gombok. Ez utóbbi biztos hiányozna.
Kodi-nál azért is emeltem ki, hogy csak SMB csatolt mappában böngészgetek, játszom le videókat. Hiába nyílt, van hozzá sok kiegészítő, nem használok egyet se, igényem sincs rá.
Inkább legyen egyszerűbb, de gördülékenyebb a működése. Csak azért még se fussak olyanba bele, hogy adott videó formátumot nem játsza le az Infuse, amit a KODI letudott. -
Sasi001
őstag
Üdv! Oled fórumról Apple tv akadás. Tv lejátszó viszi az Apple tv4k-n ugyanaz a film időnként akad szaggat. Nem tudom mi lehet a probléma. Laptop Mesh rendszerrel fő deko- val kábelen összekötve arról kapja a jelet a tv. Apple tv4k ugyan azt a jelet kapja a Mesh deko-tol az pedig ugye hdmi kábellel tolja a tv-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Yettel topik
- Linux Mint
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Futás, futópályák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Yamaha FG700MS Akusztikus Gitár
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 93% akku
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
), a HDR-t hiányolom csak. Szóval itt talán nem éreznék változást. A Twitch legutóbbi frissítése Shield-en nagyon nem jött be (csúnyult az UI), de ez talán ATV-n se lesz jobb.