- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
SDR-nél csak RGB High módban pontos a kép - már alakul a tvOS 16.1-gyel, javult, nagyon sokat.
HDR-nél fixen rossz metaadatokat küld ki (MaxFALL, MaxCLL, MDL) - nem feltétlenül rossz, csak egyes TV-k nem szerethetik
DV-nél csak a Profile 5 megy - a streaming szempontjából irreleváns.
HBO Max-nál és Prime Video-nál minden SDR-ben megy - ez konkrétan f@xság, megy a Dolby Vision 4K és Dolby Atmos, ez nem tudom honnan jön. Most néztem A Sárkányok házát, minden rendben volt és előtte jópár filmet is megnéztem amik 4K DV-ben voltak fent, jók voltak.
HDR10+ nem megy kb sehol sem, hiába írják hogy van - megy, Apple TV+-on vannak olyan tartalmak, pl. Blade Runner 2049, a többi meg később érkezik. -
blakey
titán
Kérdésem lenne, hogy erre alkalmas az apple tv? - igen, Kodi is van, de ahhoz "mókolni" kell, helyette Infuse, MrMC, VLC, Plex, Emby és még 1-2 app ami képes a hálózati lejátszásra.
Van storeba kodi hozzá? - nincs
Kb. milyen erős a wifi vevője egy iphone-hoz viszonyítva? - olyan vagy jobb, erős.
Fenti alkalmazások megtalálhatóak storeban? (youtube, netflix, hbo max, disney+) - igen
A használatához kell külön előfizetés, vagy az csak az apple tv+-hoz kell? - nem kell, csak iCloud fiók.
Amit néztem az az Apple Tv 4k 32gb - szerintrem a 64GB-ossal jobban járnál, ha már kicsi a különbség.
A lényeg, hogy egy stabil eszköz legyen. -a az lesz. -
blakey
titán
válasz
chatran #5010 üzenetére
A formátumok támogatottsága miatt akár korábbi Apple TV 4K-ra is érdemes cserélni. Azért jól jön, ha a legtöbb kodeket, konténert kezeli, nem baj ha a TV csak HD. A HD verzión nem megy az AV1, VP9 és a legtöbb szolgáltató ezeket preferálja. A h265-ötben nem vagyok biztos, de szerintem ott is jelentkezhetnek problémák. Nem kell feltétlenül a 2022-est venni, sőt, neked nem is érné meg, de használtan nagyon jókat is kifoghatsz és persze olcsóbban. A táv médialejátszás szempontjából jobb, játékra már nem jó, nincs benne "gyro".
-
blakey
titán
válasz
chatran #5008 üzenetére
Steam-et használhatod Apple TV-n is, nem kell előfizetned az Arcade-ra. Én sem vagyok előfizető, de biztos vannak komolyabb játékok is, csak keresni kell, valamint az új modell kiadása azt sejteti, hogy rágyúrnak a játékra. Kontrollereket kezdetek óta (2015) használok, egyszer kipróbáltam a régi távval való játékot, de nem fogott meg.
Airplay-t próbáltad? Ha másért nem, a nagyobb képernyőért lehet, hogy működik. Én csak néhány régi játékot játszom, azok jók közvetlenül a lejátszóról is. -
blakey
titán
válasz
kleinguru #5005 üzenetére
Melyikhez képest gyorsabb? Mert a 2021-eshez képest nem feltétlenül érezhető, 2017-eshez képest viszont érezhető a gyorsulás, már a 2021-es is gyorsabb volt, főleg GPU-ban volt érezhető. Játékok esetében elég sok van, szóval lehet keresgélni, a szaggatás meg sokmindennek köszönhető, de nem a készülék hibája, fejlesztők rosszul tették fel, gyenge minőségben, stb. 50 vs 60 fps, stb.
-
blakey
titán
Pl. a z HBO Max kiirja, hogy Dolby Vision a film. A TV-m nem tudja, de ha elinditom, akkor kiirja a TV, hogy HDR a forras. - jól van, csak az HBO Max app sz@rul van megcsinálva, történetesen azt írja ki, hogy mi a maximum elérhető minőség és nem azt, hogy az adott készüléken mi érhető el,. A Netflix pl. azt írja ki, hogy mi érhető el, ezt kipróbálhatod úgy, hogy a lejátszón pl. csak SDR-t engedsz továbbküldeni, vagy 2.0-t, stb, néhány perc után a Netflix felismeri és váltani fog, eltűnik a HDR10 vagy az Atmos, bármilyen felirat, vagy épp megjelenik, ha úgy állítos be.
-
blakey
titán
milyen mokolast lehet a fire tv-vel ? - elsősorban nem lehet, hanem kell, mindenképp szükséges. Egy Kodit csak úgy áruházból nem tudsz letöltetni, HBO Max-ot sem, és ezekhez meg kell oldanod, hogy külső eszköz vagy egy app segítségével netről letöltsd, majd telepítsd. Olyan Androidos appokat tudj telepíteni amik nem érhetőek el Fire OS-re. Csak 1 mikro-USB port van, meg kell oldanod valahogy, hogy egy pendrive-ot (bővítés céljából, mert a 8GB nagyon kevés) vagy légegeret, esetleg USB-ethernet átalakítót csatlakoztass. Tehát az Andoidos érzés megvan, viszont ha mindent feltelepítettél, akkor már jobb, mint egy Android TV, jó cucc, szerethető.
-
blakey
titán
Nálam mindegyik volt illetve van, tehát tudom, hogy milyen a Fire TV Stick 4K Max és, hogy milyen az Apple TV 4K, nyilván az utóbbi erősebb, sok szempontból jobb, viszont a Fire TV bizonyos szempontból nyitottabb, lehet vele "mókolgatni", Androidos dolgokat telepíteni, általános használatra, lejátszásra jó cucc.
#4986BossBoss
Attól tartok, hogy semmi különbség nem fog látszani általános használat mellett, én csakis a HDR10+ vs. Dolby Vision viszonyát nézném meg Apple TV-n, mert ezt eddig sehol nem láttam, HDR10+ vagy DV volt, az világos, hogy a megjelenítőnek választja ki, viszont az enyém mindkettőt tudja és látni szeretném, hogy ilyenkor mi a szitu. Egyébként semmi különbséget nem látok, nem hallok a 2021 és a 2022 között, pontosan ugyanazt tudják, tehát a 2021-es is bőven "sok" médialejátszáshoz és ha nem lennék ennyire kíváncsi, akkor nem is foglalkoznék a lecserélésével, egyik problémám az, hogy eltüntették a ventilátort, ami abból a szempontból jó, hogy passzív a hűtés, viszont maga a készülék kisebb lett és teljesen zárt, így esélye sincs arra, hogy hűljön, ráadásul maga a hát műanyag, egy picit azért aggasztó, de remélem nem lesz vele probléma. -
blakey
titán
Többet nem nagyon ér. Tudom, hogy sokan árulni akarják és nem eladni, plusz vannak akik meg is veszik annyiért, de ha már 45-50e-t kérnek egy 2017-esért, akkor inkább 2021-est érdemesebb választani, akár újonnan.
Amúgy lehet, hogy a tesztek miatt kénytelen leszek lecserélni a 2021-est egy 2022-esre, mert ahogy elnézem, senki nem teszteli le úgy, ahogy illene, és azt amire kiváncsi vagyok, de eddig nem kaptam választ. -
blakey
titán
Az ugye megvan, hogy ez az Apple TV eszköz topikja?
Android telefonról, Android TV-re való átküldésnek nem sok köze van az Apple TV eszközhöz. Szerintem Chromecast vagy valami hasonló probléma lehet, itt nem nagyon tudunk segíteni, mivel pl iPhone-ról Apple TV-re jól működik. -
blakey
titán
válasz
Csabi1984 #4955 üzenetére
Nem kell. Amit láttál az egy könnyítés a regisztrációnál, tehát iPhone-nal azonosítod magad és beléptet az Apple TV, de anélkül is be lehet lépni. ez az ökoszisztéma egyik jele, egyiken belépsz és a többit is hozzárendeli. A kalibráció viszont iPhone-hoz kötött, tehát azt csak azzal tudod végrehajtani, viszont felesleges ha a TV-t kalibrálod, mert akkor a meglévő jelhez igazítod a TV-t.
-
blakey
titán
A TV-d ismeri a HDR10+-t? Arra lennék kíváncsi, hogy a Dolby Vision mellett aktív-e a HDR10+ is a Videó és hang menüben. Eddig mindegyik videóban volt HSR10+ de a Dolby Vision nem volt aktív. A HDR10+-t aktiválták a tvOS 16.0-val és állítólag működik a 2021-es ATV-n is. Nálam a menüben Dolby Vision van, hiába tudja a TV-m a HDR10+-t is, utóbbit meg Infuse-al még nem tudom kipróbálni, mert még nem működik, ATV+ előfizetésem már nincs.
-
blakey
titán
válasz
Tsebacsi #4942 üzenetére
BT-sza (is)l, de azt, hogy "szeretik-e" egymást vagy sem, csak kipróbálás után tudod megállapítani, ha igen, akkor nincs probléma a kép-, hangszinkronnal, nálam egy DAC-hoz csatlakozik. A TV-re kötve is jó, ilyenkor kábeles megoldás lesz, viszont a TV-re van bízva, hogy miként és milyen minőségben tudja a hangot átalakítani a soundbar számára.
-
blakey
titán
Az Apple TV video részben milyen beállításokat használsz? Nálam 4K SDR, YCbCR, 4:4:4:4, a tartalom egyeztetésnél mindkettő be. - az teljesen irreleváns, mivel mindig a megfelelő dinamikatartományba és képkockasebességre vált. Egyébként a a 4.2.0 pontosabb képet ad, jelenleg, épp tegnap néztem, mert csináltam egy gyári visszaállítást és mintha a zöldesség kevésbé lenne érzékelhető. Amúgy 4:4:4 (csak három)
A Netflix néha elcseszi a frissítésekkel az app-ot és HD-ra rossz felbontást választ, ez nem mai dolog, volt 1-2 eset ezzel kapcsolatban és csak az NF-el. -
-
blakey
titán
válasz
devil-k #4906 üzenetére
Nem akarják és/vagy az amerikai piacot ennyire nem érdekli, nekik elég a DD, DD+ és DD+ + Atmos, gondolom én. Korábban volt DTS is, egyszerűen kivették, mert… Igazság szerint, ha hang szempontjából mindent engedélyeznének, akkor nem lenne ellenfele. Bár van, akinél így sincs, én pl. sztereó rendszerre váltottam, így nem hiányzik szinte semmi, de észrevettem, hogy a hangok tovább küldésével problémák vannak, Infuse pl. a sztereót DD 3/2-ben küldi tovább, Plex jól kezeli és a korábban írtam dinamikahiány ebből fakadhat. Szóval, igen, a hangokat kéne rendbe tenni.
-
blakey
titán
Egyszer biztos, az elején valószínűleg lesznek vele gondok. Ha 2021-es modelled van, akkor nem nagyon éri meg lecserélni, nem tud többet. Írták a HDR10+-t, az már 1 hónapja megjelent és állítólag működik is Apple TV+-on, tehát a jelenlegi is tudja.128GB-nak akkor van előnye ha rendkívül sok alkalmazást telepítünk. Az A12 és A15 közötti különbséget meg nem nagyon vennénk észre, egy lejátszóhoz képest az A12 is nagyon gyors, 3GB vs. 4GB RAM-ot biztos nem vennénk észre. Annak éri meg, aki sokkal régebbi készülékkel rendelkezik és váltana, illetve annak aki most áll vásárlás előtt és választania kellene.
-
blakey
titán
-
blakey
titán
Semmi újat nem tud, legalábbis nem vettem észre, hogy többet tudna az előzőhöz képest. 64GB-os csak Wifi-s, A15-chip és kb. ennyi. HDR10+ és HLG (
) meg tudtommal már engedélyezve van a mostanin is, legalábbis az ATV+-on, a kérdés az, hogy a többi fejlesztő is hajlandó lesz felvenni a listára vagy nem foglalkoznak vele.
-
blakey
titán
A linken az iOS-ről ír és azt írja, hogy az iOS 16 új kontroller támogatásával a 8Bitdo, a BADA MOGA XP5-X Plus és a Logitech F710 Gamepad is támogatott lehet, mivel a kód azt is tartalmazza. Valószínűleg a tvOS 16-ba is bekerült, de csak próba után lesz biztos, hogy támogatja-e vagy sem és ha igen, akkor mennyire.
-
blakey
titán
Mondjuk a Youtube esetében azért meghatároznám, hogy milyen képkockasebességgel legyenek fent a videók és a hirdetések. Annak, aki pl. hirdetésekkel nézi és van belőle 2, mindegyik más fps-sel, majd a videó egy harmadikkal, akkor sz@r az egész, kb. élvezhetetlen. Annyira azért nem örülök, hogy kivették az fps-váltást, de lehet, hogy csak átmeneti.
-
blakey
titán
válasz
Csabi1984 #4838 üzenetére
Rossz helye nézed, mert Infuse, MrMC, Plex, Emby amik leginkább "számítanak", igen, gyakorlatilag minden megy, ha a H265 nem menne akkor kb. 4K HDR sem lenne. Vedd úgy, hogy minden megy, mert később egyszerűbb leírni, hogy esetleg mi nem megy. Írták előtted a VC-1-et, abból van, ami megy és van, ami nem, viszont a VC-1 kb. a kihalt kategória, már csak azoknak van, akik abban szereztek meg 1-2 anyagot, nekem pl. nincs csak tesztfájlom.
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #4823 üzenetére
iperf3 teszttel valószínűleg egy picit többet tudna, de 1200-as, 2x2-es AX-es kártya van benne, így sokkal nagyobb sebességet nem nagyon kapnánk, a többi AX-es boxomnál is ua. a szitu.
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #4821 üzenetére
850-920Mbps, nagyjából 250 Mbps-t "gyorsul", de nem is ez a legfőbb előnye az AX-nek, hanem az, hogy stabilabban tartja az adott sebességet.
-
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #4789 üzenetére
Nem, SDR-t érinti és van, de csak akkor láthatod, ha kalibrált a kijelző, tehát minden szín a helyén van, és azt sem látja mindenki, akár azt is lehetne írni, hogy nem zavaró jelenség. Én csak azért veszem észre, mert minden percemet kalibrált kijelzők előtt töltöm és monitor nélkül is tudom, hogy milyen egy adott fehér vagy szürke. Átlag felhasználó, átlagos TV beállítással nem fogja észrevenni, az is előfordulhat, hogy az adott TV, adott képmódja kompenzálja a zöldes árnyalatot, kvázi hozzá van kalibrálva.
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #4781 üzenetére
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #4779 üzenetére
A TV beállításaitól is függ, lehet, hogy semmit sem veszel észre. Ha a TV egy referencia-színekkel rendelkező eszközhöz van kalibrálva és átváltasz Apple TV-re, akkor a fehér és a szürke enyhén zöldes, de csak akkor veszed észre, ha tudod, hogy valójában milyennek kéne lennie. Amennyiben a TV nem kalibrált, akkor még az is előfordulhat, hogy semmit nem látsz észre a "zöldességből".
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #4777 üzenetére
Rendszeren belül. Mindenre vonatkozik, amint javítják az YCbCr hibát, akkor máris lehet azt választani. "Vincent link"
-
blakey
titán
-
blakey
titán
Nézd át a hangra vonatkozó beállításokat. Nem mindegy, hogy milyen app és milyen beállítások mellett használod. A Dolby Digital halkabb és 16 biten "szól", az eAC3, Atmos, 7.1 LPCM 24 biten, a sztereó is 16 bites, Plex halkabb, mint az Infuse, mert a hangra vonatkozó beállításokat másképp alkalmazza és szerintem 16 biten küldi tovább.
-
blakey
titán
Próbáld ki a következőket:
- az Apple TV-n kikapcsolod az Atmost
- az Apple TV-n bekapcsolod a Dolby Digital-ra való átalakítást
- az Apple TV-n bekapcsolod a sztereóra való átalakítást
- az Apple TV-t közvetlenül a TV-hez csatlakoztatod.
- Plex helyett/mellett használd az Infuse-t, esetleg MrMC-t -
blakey
titán
válasz
Imi1981 #4762 üzenetére
hangkésés milyen filmnézés közben? - nincs hangkésés.
A hangkésés oka az eltérő BT verzió vagy nem 100%-ban kompatibilisek egymással. Pl. előző Apple TV-m nem csatlakozott BT-on a DAC-omhoz, az erősítőhöz viszont igen, de a hang késett. A mostani Apple TV csatlakozik a DAC-hoz és nincs késés, cserébe nem csatlakozik az erősítőhöz, igaz még a 15.x iOS-el próbáltam.
-
blakey
titán
válasz
Imi1981 #4757 üzenetére
Az Airpods csatlakozik a telefonodhoz, ha ez megvan és a készülékeken be van kapcsolva a "handoff", akkor amint valamelyik készülékhez közelebb van az Airpods, akkor ahhoz csatlakozik, természetesen nem fog ide-oda ugrálni, ha már egyszer csatlakozott, tehát ha Apple TV-n megy a lejátszás és füledbe helyezed az Airpodsot, akkor az fog szólni, nálam jól működik a telefon, a számítógép és az Apple TV között, eddig mindig jól csatlakozott. Apple TV-n a Bluetooth alatt van egy "Közeli Airpods javasolása" menüpont, azt bekapcsolod, ennyi.
-
blakey
titán
-
blakey
titán
Arra azért vannak megoldások, hogy tableten/telefonon nézel valamit és ha nagyban akarod folytatni akkor átküldöd. YouTube, Netflix, Plex, Emby, HBO Max ilyenek.
Ha nézni szeretnék valamit akkor nem kell pötyögni a távirányítón, elég keresni vagy ott a hangvezérlés, ha igen, akkor be kell szerezni egy BT-os billentyűzetet és simán menni fog a "pötyögés" is, pont úgy ahogy a gép előtt, lehet, hogy a nézési szokásaidat kéne megreformálni, valószínűleg nem úgy nézel, kezelsz valamit, ahogy azt már "illene". -
blakey
titán
Igen, az Airplay ilyen, rendszeresen hallgatok zenét Airplayen keresztül, a küldő eszközön bármit tudok tenni, maga a lejátszás a fogadóeszközön történik. Filmeket a különböző fps miatt nem érdemes Airplayen keresztül küldeni, mert akkor eltérő fps esetében (fix 60fps helyett) lejátszás közben akadások jelenhetnek meg, ettől függetlenül át lehet küldeni és az iPaden lehet mást csinálni.
-
blakey
titán
Olyat olvastam, hogy lett HDR10+ támogatás, lehet, hogy ma felteszem és ellenőrzöm.
-
blakey
titán
válasz
Imi1981 #4728 üzenetére
Ott az Apple TV táv.
Nem is tudtam, hogy van mobil verzió infuse is . - már többször írtam, de akkor leírom még 1x, iOS, iPadOS, tvOS, macOS, mindegyikre elérhető az Infuse, és az előfizetés mindegyikre vonatkozik, tehát 1x kell megvenni.
Ja és végre most tudok küldeni rá youtube videót úgy hogy nem indítom el a youtube-ot. - Airplay, és ezt eddig is tudtad volna, mert Androidra is van Airplay képes app, tudtommal. Sőt, a Kodira is küldhető Airplay-en pl a zene, a Nexus alatt talán már videó is (újra). Van Kodi táv is iOS-re. -
blakey
titán
válasz
toto0569 #4658 üzenetére
Olvasd át a topikot, elég sok hasznos információt fogsz találni, a beállításokról is. Szaggatás egyik oka, hogy nincs beállítva az fps-váltás. A Plex beállításait a szerveren (PMS) kell beállítani, a tartalmaidat alapból rendszerezni érdemes, stb. TV-n nem kell állítani semmit.
-
blakey
titán
Viszont ha már szóba jött a YT, akkor most ránéztem és ugye az fps-váltás mellett megy az 5.1 és a HDR10 is, legalábbis az Apple TV 4K gen.2-n, minden a legújabb.
Példa a teszthez.
-
blakey
titán
Rendszerszinten 1 kapcsoló van, a többi a program képességein múlik, ha Infuse vagy bármilyen más app esetében van Dolby Vision akkor rendszerszinten a lejátszó küld DV jelet és a TV fogadja is, tehát valószínű, hogy a TV-n is be van állítva, hogy fogadja a széles dinamikatartományt is. Ennyi információból csak ennyit tudok válaszolni. Pl. ha 24 fps esetében van DV, de 60 fps-nél nincs, akkor lehet, hogy a képkocka-sebesség és dinamikatartomány egyeztetés nincs bekapcsolva, de ez is csak egy találgatás, mert ha minden jól van beállítva akkor nincs ilyen anomália.
-
blakey
titán
Azért nem kapsz választ, mert ha rendesen van beállítva a lejátszó és a megjelenítő akkor nincs ilyen hiba. Szerintem rajtad kívül másnál sincs ilyen hiba, tudniillik ha be van állítva a TV-n és a lejátszón is a DV, valamint van olyan program amivel át is kapcsol DV-re akkor a lejátszó és a TV vélhetően jól vannak beállítva. Az, hogy a Netflix, D+ nálad nem DV, az nem a lejátszó vagy a TV beállításai miatt van, valami a Netflix, D+ körül lehet, mert valószínűleg alapból nem akarnak DV-ben indulni, tehát ott keresd a hibát, nálam mindenhol van DV, 1-esen is volt és 2-esen is van.
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #4610 üzenetére
Nemrég jött Plex frissítés, majd ránézek, hogy frissül-e magától vagy manuálisan kell frissíteni, a többi app, HBO Max, Netflix, Infuse, stb. automatikusan frissült.
-
blakey
titán
Mást nem kell bekapcsolni, ennyi kell ahhoz, hogy automatikusan váltson SDR-HDR között és fps-t váltson.
a telefonos videók és a DV filmek a nas-on amik nem indulnak el DV-ben - ez már a lejátszó appon múlik, mivel Netflixel van DV így a lejátszó és a TV is megfelelően működik.
YT, szintén apple tv lejátszón keresztül, nincs hdr. - az nincs, csak SDR. -
blakey
titán
Az AppleTV± két szolgáltatást tartalamz, egyik amelyikkel saját részére vasarolhatsz tartalmakat és nem kell hozzá előfizetés, a másik a "streaming", te az utóbbira kaptál 3 hónapot. Vannak jó tartalmak csak nem biztos, hogy cím alapján jónak látod. Mondjuk én is lemondtam, de 3 hónap alatt megnéztem néhány sorozatot és filmet, minősége kiváló.
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #4610 üzenetére
1,5 hete nem voltam a közelében, jövő héten ránézek, hogy nálam épp mi a helyzet. Eddig mindig frissült néhány oran belül. Lehet, hogy az új frissítéssel valamit elcsesztek a Plex fejlesztői.
-
blakey
titán
Ha arra gondolsz, hogy a leállítása gomb megnyomása után amolyan átmeneti leállítás következik, azaz hasonló mint pl. zene esetében a “fade”, akkor ez egy “újítás”, tehát nem azonnal áll meg. Azt nem tudom, hogy ez kikapcsolható-e vagy sem, nem néztem utána, mert ez nekem tetszik. A hibákat érdemes jelezni a fejlesztőknek, mindennel foglalkoznak és általában javítják ha valós a hiba.
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #4605 üzenetére
Ha be van kapcsolva az appok frissítése a háttérben akkor frissülni fognak, de nem azonnal amint elérhető, mindig van egy kis várakozási idő, pontosan nem tudom, hogy mennyi. Pl. ha most jelenik meg a frissítés akkor este vagy holnap reggelre frissülni fog, nálam így működik. A Plex is ugyanúgy frissül. Egyéb beállítás nincs erre vonatkozóan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Erős specifikáció, kompakt formában