Hirdetés
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
devil-k #4906 üzenetére
Nem akarják és/vagy az amerikai piacot ennyire nem érdekli, nekik elég a DD, DD+ és DD+ + Atmos, gondolom én. Korábban volt DTS is, egyszerűen kivették, mert… Igazság szerint, ha hang szempontjából mindent engedélyeznének, akkor nem lenne ellenfele. Bár van, akinél így sincs, én pl. sztereó rendszerre váltottam, így nem hiányzik szinte semmi, de észrevettem, hogy a hangok tovább küldésével problémák vannak, Infuse pl. a sztereót DD 3/2-ben küldi tovább, Plex jól kezeli és a korábban írtam dinamikahiány ebből fakadhat. Szóval, igen, a hangokat kéne rendbe tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest