- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kipróbáltam 4K SDR-ben úgy, hogy bekapcsoltam a dinamikatartomány egyeztetést is és a képkockasebesség egyeztetést is.
A Netflix, Apple TV+, HBO Max mind automatikusan Dolby Visionra vált amint elindítok egy kompatibilis tartalmat.
A YouTube-al változatlan a helyzet, nincs 2160p és HDR sem.Ez alapján akkor nem az Apple TV-vel van beállítási gond, hanem a YouTube alkalmazás a bugos. Pedig újra telepítettem már az appot, töröltem az adatait, nem tudom mit tudnék még vele tenni? Vajon érdemes megpróbálni az egész rendszert gyárira visszaállítani?
Egyébként van valami hátránya ha pl. folyamatosan Dolby Vision HDR-ben van a TV kimeneti jele tartalom egyeztetés kikapcsolással? Csak mert kicsit zavaró ez a sötét kép minden tartalom megnyitásakor és bezárásakor… persze ha így jobb valami miatt akkor megtudom szokni, csak olyan ehh’
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Elemlámpa, zseblámpa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Battlefield 6
- Borderlands 4
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO5650u 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest