- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Netfone
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
enonlui
tag
Unalamas.....
Oké, az s6 edge innovatív, dé akkor is! Valami újat, nulla kávával és stb. -
DiamondBack
senior tag
Copy paste. A home gombot leszámítva.
Még mindig kár az Alpha dizájnért. -
phanze
aktív tag
Simán lehetséges,elvégre eddig minden Samsung (okos)csúcsteló ugyanúgy nézett ki....
-
Beri78
őstag
plusz egy kis memória, minusz egy kis akksi, két számmal különböző proci és már itt is az új samu
-
Zolik
senior tag
válasz
galaxys80 #27 üzenetére
Engem komolyan érdekelne ha valaki az iphonet meri a szájára (billentyűzetére) venni akkor miért van az hogy te rögtön megjelensz mint valami rendőrség
(költői kérdés volt nehogy válaszolj rá)
amúgy meg teljesen jogos a dolog - ha már telefonokat hasonlítgatunk össze márkán belül - i6, i6+, i6s, i6s+ mind a 4 teló dettó ugyan az a design mégse síránkoznak az emberek hogy jajj hát rókabőr meg stb.
-
Nekem nem tetszik, annak ellenére, hogy S6-om van. Ez a szappantartó forma a számomra unalmas. Kicsit újíthatna ezen a téren, ha egyáltalán így fog kinézni az S7.Nyílván ez a hír egyenlőre külsőről szól, de örvendetes lenne egy erősebb akkumulátor és egy optimalizáltabb rendszer.
-
kengyel
nagyúr
Abban mertem reménykedni, változtatnak a formaterven. De ennek ellenére is nagyon tetszik.
-
Petyyyyy
addikt
Hol az RGB vaku..? És az alja...hagyják már el ezt a dizájnt.
Ori - Az már erősen a Note széria mérete. dafuq?
-
oriic
HÁZIGAZDA
6 inch? Mi a fene?
-
zdanee
őstag
Formatervezők még mindig szabadságon. Lassan a Kínai B és C brandek jobban néznek ki, mint a prémium Samsungok...
-
blagolf
senior tag
válasz
Jeanne d'Arc #7 üzenetére
Előröl nem is változott szinte semmit már évek óta, max a home gombbal variálnak. Megjelent a fém keret, na bumm, már évek óta így kellett volna az általában 200e+-os telefonoknál. A kinézet meg olyan amilyen. Van akinek tetszik, van akinek nem.
-
csab2
veterán
Jujujj! Kidudorodik a kamera!!! Fehér vonalak vannak a szélén!!!!!
-
janos1988
addikt
Nézd má, ezek a hülyék középre rakták az ocsmány kidudorodó kamerát.
Csak ne szemetelnék tele már a 3-4 GB ram felét.
-
-
Hunt3r22
őstag
S7 plus-szal kinyírják a Note szériát.
-
Sebestyen01
őstag
Rauszitottak egy quadrot vagy fireprot egy s6 formatervere, itt egy skicc ott egy skicc es voala kesz az s7 plusz minusz ubermega cucc WOW
-
Fejvadi
nagyúr
Erősen figyeltem, de nem láttam változást.
-
Sok újdonság az s6-hoz képest nem lesz!
-
Peterson_
addikt
Érdekes, mintha pl Sonyknál, Lumiáknál nem lehetne ilyet olvasni, pedig azok is hót' egyformák, ami szerintem ott sem baj.
Divat szidni a Samut...A régebbi formaterv is szapulva lett az anyaghasználattal együtt(utóbbinál teljesen jogosan).Most az a baj, hogy teljesen más vonalra váltottak, meg lassan a fém és az üveg is feketepont lesz...kemény az élet
Nekem személy szerint kevésbé jön be, ez az új vonal, de nem lehet rásütni, hogy nem változott eleget.
Saját magára meg hadd hasonlítson már. -
A guru
addikt
Szerintem kamu mert elég vastagnak tűnik ez nekem meg a home gomb miért szögletes amikor a telefon lekerekített? Nagyon nincs összhangban a design
-
Goxi
tag
Na fas*a! Úgy néz ki 10 évre előre megint megvan a samu formaterve
-
mrThomi
addikt
hat ha ez igy fog kinezni imadni fogom...... a kommenteket majd olvasni 😅😅
-
Kicsit sem hasonlít semmire áhhh
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lehetetlen megállapítani, hogy az @OnLeaks által közölt formaterv mennyire hiteles, mindenesetre a szögletes home gomb elég érdekesen mutat.
- Battlefield 2042
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- ZIDOO médialejátszók
- Hisense LCD és LED TV-k
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Ryzen 7 CPU-k
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest