- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
twollah1976 #44 üzenetére
A google kitalálta, hogy vége a Nexus korszaknak, és innentől "prémium" telefont árul prémium áron, a'la apple. Ők ezzel indokolják az árat.
És hiába egyre gyorsabbak, egyre többet tudnak az új flagshipek, mint a korábbi generációk, folyamatosan megy fel az ár.
(de ugyanez van a videókártyák, processzorok piacán. Az épp aktuális felsőkategória egyre drágább)(#46) m_makai: A nexus szép volt jó volt, de azért voltak komoly hiányosságok is, pl kamera.
Hát nem tudom, de nekem pont a kamerája a kedvencem. Sőt, tőlem sok kolléga kérdezte már, hogy milyen telóm van, mert tök jó fényképeket csinál. (fényképezés terén laikus, átlagemberek, ahogy én is)
Asszonynak nemrég kellett fényképezős telefon a Lumia 1020 után. Fel volt adva a lecke. (mindezt lehetőleg 100e alatt). Végül vettem neki egy Galaxy S6-ot, és bár nappal nagyon jó, éles képeket csinál az is, mindezt nagyon gyorsan, de low-lightban elvérzik. Ott az 5x brillírozik. -
BiP
nagyúr
válasz
DeathAdder #30 üzenetére
A 128-as XL meg 950 dolcsi, tehát 650-950 között van a sima/XL mérettől függően. Szóval tök iphone szint.
(Iphone 8/8Plus az 700-950 között van)Abban bíztam, hogy majd nyomják le a sima Pixelek árait, de így nem nagyon fogja.
Most meg vagyok lőve, mi legyen az 5X utódja. -
BiP
nagyúr
Másik oldalon a fekete fehérre azt írják, hogy "Black & White". Nem bonyolítják túl.
Összességében nekem nem tetszenek
És a magas árat én sem érzem indokoltnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest