2019. január 21., hétfő

Gyorskeresés

Renderképeken a Pixel 2-generáció színválasztéka

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Droid-Life

Közeleg az új Google telefonok bemutatója, szinte napra pontosan az előző generáció évfordulójára időzítették a rendezvényt.

Hirdetés

Október 4-én kerül megrendezésre az új Pixelekkel kapcsolatos Google-rendezvény, itt mutatják be a Pixel 2 és Pixel 2 XL termékeket. Jelenlegi állás szerint szinte biztos, hogy a kisebbiket a HTC, a nagyobb, kávamentesebbet pedig az LG gyártja majd, ezzel kapcsolatban azonban biztosan nem fog sokat beszélni a Google, hiszen már a tavalyi modellnél is azt emlegették legfőképpen, hogy mennyire önálló, kizárólag a keresőóriás nevéhez kötődő készülékek ezek.

A mókás névválasztás valószínűleg megmarad, ebben a sorrendben: Kinda Blue, Clearly White és Just Black
A mókás névválasztás valószínűleg megmarad, ebben a sorrendben: Kinda Blue, Clearly White és Just Black [+]

A tavaly októberi Pixel-rendezvényen két nagyobb poént sütött el a cég: az egyik a 3,5 milliméteres jack csatlakozóra vonatkozott, akkoriban az iPhone 7 nyilvánvalóan komoly vihart kavart, a Pixeleken pedig természetesen ott figyelt az analóg audiokimenet: ha a korábbi pletykákhoz hasonlóan az új Pixeleken tényleg nem lesz jack, kíváncsian várjuk, mit kommunikál erről a cég. A másik pedig a színekkel kapcsolatos: az eléggé fekete (quite black), igazán kék (really blue) és nagyon ezüst színekben (very silver) bemutatkozó Pixelek után most kicsit kék (kinda blue), tisztán fehér (clearly blue) és csak fekete (just black) színek érkezhetnek, a Pixel XL 2 kapcsán pedig egy ezüstös-fekete kombináció is felbukkant, aminek még nem tudjuk a nevét, de én azonnal a Sony Ericsson T610-re asszociáltam, mikor megláttam.

A fekete-fehér, „pandás" változat a Pixel XL 2 kapcsán bukkant fel, vajon mi lesz a neve?
A fekete-fehér, „pandás" változat a Pixel 2 XL kapcsán bukkant fel, vajon mi lesz a neve? [+]

Amikor még a Nexus-széria futott, nem csak a kiváló összeszerelés, a folyamatosan frissíthető Android rendszer és a remek hardver miatt szerettük a szériát, hanem a barátságos árazás miatt is, ez azonban a Pixel 2-szériával sem tér vissza: az alap, 64 GB-os Pixel 2-höz 649 dolláros árat emlegetnek (nyers átszámítással, extra költségek nélkül körülbelül 165 000 forint), de egy 128 GB-os Pixel 2 XL-t 949 dolláros áron, tehát közel negyedmillió forintért mérnek majd Amerikában.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.