Új hozzászólás Aktív témák
-
3mb3r
tag
S9-em van, szerintem annyi káva bőven maradhatna... Nem értem, mi ez a káva őrület, vagy már nem is tudom hogy minek lehet ezt nevezni. Ez a kameraluk meg egy ocsmány valami.
Előlapi kamera nélkül nem lehet létezni? A szelfi, a videotelefonálás, az arcfelismerés, stb. mind úgy kell a népnek, mint egy falat kenyér. Hisztérikus rohamot kapna mindenki, ha ezek nem lennének. -
Fryskitt
addikt
Ez a kivágás ultra gáz. Szerintem.
-
zsoltiz
aktív tag
Nekem ezzel több bajom van. Öncélú a design, csak azért nem noccs, mert lejjebb hozták, hogy fölötte legyen még egy kis képernyő csík,ami viszont teljesen haszontalan/értelmetlen, Az, hogy csak 2 db kamera van benne előrevetíti, hogy nincs normális (minimum infrás, de inkább 3D-s) arc azonosítás (ugyanez a helyzet a kicsi egyetlen kamera lyukas megoldásokkal is).
Középre kéne rendezni és feljebb tolni, csak akkor meg ugye noccs, az meg nem lehet, mert muszáj újat mutatni. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
ZavaBalazs #57 üzenetére
Attól, hogy a környezetedben nincs igény az előlapi kamerára, attól még a felhasználók többsége igényli azt, máskülönben nem ilyen eszközöket készítenének a gyártók.
-
<Lacy85>
addikt
Gyönyörű ez a koncepció.
Olyannyira, hogyha ez valóban ilyen lesz, akkor megyek is a Note 9-ért, vagy valamelyik új iPhone-ért.
Ehhez képest a noccs is esztétikai remekmű.#59: Még így is 1000x szebb lenne...
-
w333
félisten
Sokan annyira utálták a nocs -t hogy lassan ők is visszasírják !
Nekem kimondottan tetszik a "nocs" ... de ez az ocsmányság nem
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
ZavaBalazs #52 üzenetére
De ez még mindig nem reprezentatív statisztika, te is beláthatod.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
#72042496 #48 üzenetére
A szoftverekkel nem lenne talán akkora gond, ha egyszerűen a kiválasztott hardver függvényében lehetne csak választani az ahhoz stimmelő szoftververziók közül, amit a mobilcégek szabnának meg, akár a forgalmazók weboldalán is egyértelműen megjelenítve. Inkább az igény nem lenne erre meg, csak maximum a mobilmániások körében, de mi meg nem vagyunk statisztikailag sem kimutatható százalékban, így nem is érné meg a készülékgyártó cégeknek ezzel foglalkozni.
-
Mr.Silkó
veterán
Korábban volt már igyekezet a moduláris telefonok népszerűsítésére és forgalomba hozatalára, de sosem lett elterjedt és sikeres, jóformán a tervek szintjén maradt a legtöbb koncepció. Ezt még az sem biztos, hogy sikeressé tenné, ha valamelyik nagy telefonos cég állna mögé.
-
Remélhetőleg egyszer a mobilgyártás is eljut arra a szintre mint az autógyártás/értékesítés.
Hogy veszel ma új autót?
Van egy méter hosszú lista amin kipipálod, hogy mit kérsz bele...(most ne kelljen felsorolnom a motoros ablakemelőtől, a cipőtisztítós gázpedálig minden extrát). Leadod a rendelést, aztán nekiállnak legyártani. Mondjuk autók esetében ez nem éppen rövid átfutási idő. De mobiloknál lenne rá lehetőség, hogy az online leadott egyedi rendeléseket pár napon belül legyártják, és a megrendelés után kb egy héttel már a kezedben is van az előlapi kamera nélküli, de Jack-es, duplasimes+microsd, oled, kétkamerás S10, amiben 5000-es akksi és Snapi710 van, mert fontos az üzemidő. -
dave987
aktív tag
Addig jönnek ezek az innovációk az előlapon hogy pár év múlva majd feltalálják a felső kávát. Aztán majd feltalálják az alsót is,valamint a fizikai gombokat is.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
ZavaBalazs #33 üzenetére
Bár a tapasztalatod nem reprezentatív mintavétel, de elég csak a kolléga által fentebb említett harmadik előlapi kamera funkcióra gondolni, ha a másik kettő opciót nem használják a környezetedben: arc alapú azonosítás. Ez is egy egyre inkább gyakori képessége az újabb készülékeknek.
Egyébként nem a magyar szokásokból érdemes kiindulnod.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Juhaszatti #31 üzenetére
Pontosan.
-
exedoc
senior tag
Fuj de randa. Melyik a hátulja? (viccvót háhá)
-
sanyi0627
senior tag
Nem lesz ilyen.
Alapból valami újítás kell mert nem javítgatott kiadás jön most. És nem hinném hogy a kamera vagy ilyen apróság lenne az újítás... -
nylacika
aktív tag
Személy szerint nem értem, hogy miért ragaszkodik minden gyártó az első kamerához. Én pl. életemben nem használtam, nem vagyok az a szelfizős típus... De biztosan másoknak lételem! De! Ha már készül 3-4-5 változat a telefonból, nem lehetne esetleg egy olyan változat, aminek a kijelzőjét nem csúfítják el? Tudom, hogy találgatás ez a kép is, de nagy valószínűséggel valamilyen formában csak ott lesz a kamera... Biztos vagyok benne, hogy sokan megvennék az első kamera nélküli változatot is!
-
Teal'C
veterán
Hát ez meg a fos lett
-
ZavaBalazs
őstag
kétlem, hogy napi szinten. nyilván ez most kicsi mintavétel, de a kb 20 fős irodánkban kb 2-3 ember nyúl akár csak heti rendszerességgel az előlapi kamerához, nem hogy naponta...
mondjuk annyiban jó, hogy elég vegyes társaság, fiatalok, középkorúak és nyugdíjközeliek is vannak, techőrültek és nyomógombos szinten megragadtak között a teljes skála előfordul
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
DeathAdder #28 üzenetére
De nem csak a szelfiről szól az előlapi kamera, hanem a videótelefonálásról is. Lehet, hogy néhányan nem használják egyiket sem, de a többség biztosan legalább az egyik funkcióját napi szinten használja.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
DeathAdder #28 üzenetére
a helyükben kiadnék S10-et és S10S-et (mint selfie edition, vagy ilyesmi), aztán döntse el a piac, hogy melyik a jobb megoldás.
én tudom hova szavaznék
de szavazási lehetőség híján lesz egy (szerencsére csak egy)lukas S10.
tudom, tudom, szavazhatnék azzal, hogy nem veszem meg, de a cég veszi nekem, nem én... -
DeathAdder
veterán
Többet érne lehagyni az előlapi kamerát, régen is megvoltunk nélküle mielőtt ez a szelfi marhaság divatba jött volna, ami érdemi tartalmat nem közöl azon kívül hogy belevigyorogsz a kamerába.. akinek meg kell azoknak legyen kávás.
sgs1 vaku nélkül is milyen népszerű volt, vaku nélkül!!
-
enginev3.0
félisten
Hú de nagyon csúnya
Csak azt nem tudom hogy eleje vagy a hátulja csúnyább -
Juhaszatti
addikt
válasz
Quasi_modo #25 üzenetére
Én sem tartom valószínűnek.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Juhaszatti #24 üzenetére
Ez nem ilyen lesz az biztos.
Szerintem. -
Juhaszatti
addikt
Annak a kameralyuk feletti vékony kijelzősávnak van bármi gyakorlati szerepe, értelme...vagy csak annyi hogy rontson az esztétikán?
Legalább ők már elmondhatják hogy ez már tényleg kamerasziget, nem csak félsziget mint a notchok. -
petrson
senior tag
Basszus, már kijelzővédő fóliáról is van kép, ezzel a dupla kameraszigettel... SamMobile-on.
Ez valami ocsmány megoldás, pedig a 10est várnám lecserélni a jó öreg S7-est. -
McMuthee
csendes tag
Teljes mértékben igazatok van. Ez csak az én agyszüleményem. Abszolút nem használom/használtam ki semmilyen módon, így számomra fölösleges. Persze ettől függetlenül a legnagyobb baromság lenne a Samsung részéről, ha kihagyná.
-
McMuthee
csendes tag
Kövezzetek meg, de, ha rajtam múlna, akkor az előlapra abszolút nem is tennék kamerát. Így a probléma is megoldódna. Különben is... inkább az előlapi kamera maradjon le, mint a jack...
-
Mr.Silkó
veterán
Az utolsó kép szerintem simán egy dummy készülék. Egyébiránt elég csúnyácska a renderen szereplő telefon.
-
Quqesz
nagyúr
S8+ss.....kilőtt kijelzővel...
-
MikeWazowski
veterán
Hát ez szörnyen randa. Inkább a noccs mint ez...
-
McMuthee
csendes tag
Ez egyre rosszabb! Ahogy közeledik a megjelenés, úgy jönnek a rondábbnál rondább megoldások... Remélem, hogy a nagy pillanatban meglepnek minket valami frankó telefonnal.
-
ZavaBalazs
őstag
@UniverseIce
The Galaxy S10+ rendered picture is great, but unfortunately many of it is wrong.kizárt, hogy ilyen lesz, ilyen XR-t idéző oldalsó gyászkerettel, amikor az S8 és az S9 jóval keskenyebb a széleken.
-
janeszgol
félisten
A 91Mobiles elképzelése nekem nagyon tetszik. A legjobb formaterv, amit láttam.
-
borand
aktív tag
A8s szebb a rendereken, szóval kétlem, hogy ilyen lenne az S10.
-
Hunt3r22
őstag
Közben konkurens gyártók egyik mérnöke..
"Fogjátok meg a sörömet, több kamera kell hátulra."
-
Ronda, nem kicsit! De talán nem is így fog kinézni...
-
törölt tag
Ekkora bal*asz nem lehet a Samsung, hogy egy ilyet kiad... Marad a káva + még a kijelzőbe is belevágnak egy kameraszigetet...
-
w333
félisten
Hát ez jó csúnya !
-
törölt tag
Ez elég csúnya... Akkor már szebb lenne az a render, ahol középen van 4 apróbb lyuk. Ez így biztosan nem kellene (főleg, hogy semmi használt nem látom a két előlapi kamerának).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! MacBook PRO 15" M15 - i7 I 16GB I 500SSD I 15,4" Retina I Radeon R9 M370x I Cam I Gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged