Renderképeken a Galaxy S10+

Több szempontból is kulcsfontosságú termékcsalád lesz a Galaxy S10 a Samsungnak: az eladásoknak új lendületet kell adnia, plusz formailag is újdonság lehet a kameraluk, avagy kamerasziget az előlapon.

A Galaxy S10 Plus a 91Mobiles elképzelései szerint
A Galaxy S10 Plus a 91Mobiles elképzelései szerint [+]

A most felbukkant renderképek konkrétan két előlapi lencséről tanúskodnak, három hátlapi modul mellett, és elhangzott már korábban, hogy egy vagy több S10 modell öt kamerát kaphat. Ettől még ezt a formát nem szabad készpénznek venni.

A videón is megtekinthető küllem ugyanis nem hivatalos forrásból van, a Samsung még nem szándékozik a formát leleplezni. Ehelyett egy meg nem nevezett készülékkel másfajta jövőt demózott: megtekinthető egy videohívás, immár 5G hálózaton.

Amúgy a pletykák egy hat kamerával szerelt, 5G-s Galaxyt emlegetnek, fent alighanem még nem ez a modell tekinthető meg, csak egy tesztkészülék.


(forrás: SparrowNews) [+]

Végezetül vitatható hitelességű Galaxy S10+ fotók is befutottak, persze kicsit még korai volna azt működés közben látni, az előlap pedig szimplán csak egy jelenlegi Samsung telefonra emlékeztet.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés