- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Donki Hóte #8 üzenetére
Erre kár időt szánni. Mármint a számolgatásra.
Egy csomó külföldi hír minket közvetlenül nem érint, mégis elmondja a kiralyi TV is...
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
veterán
Megszámoltam, tavaly 15 cikkben számolt be a Mobilaréna a Redmi K40 sorozattal kapcsolatos hírekről.
Ez kb. kétszer annyi, mint ahány K40 telefon eredeti nevén eljutott Magyarországra, szóval szerintem tök fölösleges olyan telefonokra ennyi figyelmet pazarolni, amelyek nálunk tök érdektelenek.
Majd ha valamelyik K50 telefon Poco, vagy Redmi Note néven forgalomba kerül, akkor lesz érdemes róla hírt adni, mert a nevén kívül a specifikációja is változni fog, sok köze nem lesz az eredeti K50 sorozathoz.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Inkább Redmi 9T utódját kellene elkészíteni , 6,000 vagy a feletti akkumulátoros megfizethető készüléket . Egy energia takarékos lapkával ami SD vonalon lehetne 480 vagy 680 vagy MT új G96 lapkája majd..
Sokan vevő lennék egy ilyen piaci rést betöltő telefonra .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz milkabrams #2 üzenetére
A K50 széria gamer modellje már bemutatkozott, már csak az alapkiszerelésre és Pro kiadásra várunk. Utóbbiról addig is itt egy csokor render.
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
nicu71
addikt
atyaisten,úgy olvastam elsőre:" Kerekeken a Redmi K50 Pro" .El is képzeltem.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
őstag
válasz milkabrams #2 üzenetére
Ebben semmi, a cikk elején linkelve van a gamer változat.
Egyébként jól néz ki, szeretem a Vivo dizájnt. -
milkabrams
őstag
Oszt ebben mi a gémer?
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
roli543
őstag
Vivo hátlap, Apple hàttérkép
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest