Rendereken a Redmi K50 Pro

A K50 széria gamer modellje már bemutatkozott, már csak az alapkiszerelésre és Pro kiadásra várunk. Utóbbiról addig is itt egy csokor render.

A Redmi K50 Gaming a múlt hét végén lett hivatalos, a szériába azonban még várjuk a visszafogottabb külsővel rendelkező alapverziót és a Pro változatot. Utóbbiról érkeztek információk és egy rakás renderkép a CAD fájlok alapján a OnLeaks és Zoutons közreműködésével. A K50 Pro-n semmi különöset nem látunk, a hardver viszont megegyezik a jóval erőteljesebb dizájnnyelven kommunikáló Gaming kiadással.


[+]

A Snapdragon 8 Gen 1-es szett borítékolható, a kamerarendszer valószínűleg ugyanaz lesz, bár a 64 megapixeles főkamerát kísérő szenzorokról egyelőre nincs információ, valószínűleg egy mezei ultraszéles és egy makró vagy mélységélességet pontosító egység lesz a hangsúlyosabb kameraszigeten. Mérteben csak picit térnek el készülékek, a 163,2 x 76,2 x 8,7 milliméteres K50 Pro valamivel nagyobb, kijelzőből viszont ugyanazt kapja.


[+]

Itt is meglesz a 6,6 hüvelykes, sík kialakítású, 120 Hz képfrissítésű, FHD+ felbontású AMOLED panel kameralyukkal, a 120 wattos gyorstöltés 4700 mAh kapacitású akkumulátorral, az alap memóriacsomag viszont nem 8, hanem 6 GB rendszermemóriánál kezdődik 128 GB belső tárhellyel, jacket pedig továbbra sem látunk a képeken. A K50 Pro leginkább egy gamer jellegzetességektől (RGB LED, fizikai ravaszok, erőteljeseb dizájn a hátlapon) megfosztott K50 Gamingnek tűnik az eddigiek alapján, úgyhogy nem izguljuk halálra magunkat a bemutatóig.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés